TIL TOPPS: Gamsten flytter snart inn i toppetasjen i en blokk som ligger ved Nidelven, og ble bygget i 1997. Foto: Espen Solli, Se og Hør
TIL TOPPS: Gamsten flytter snart inn i toppetasjen i en blokk som ligger ved Nidelven, og ble bygget i 1997. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

Flytter inn i ny drømmebolig

Morten Gamst Pedersen kjøpte leilighet til 10 millioner.

SEOGHØR.NO: Om noen uker kan Morten Gamst Pedersen (33) flytte inn i sin nye, eksklusive drømmebolig i Trondheim.

NY NABO: Flettfrid Andresen (Jakob Margido Esp) bor i blokken Morten Gamst Pedersen har kjøpt leilighet. Foto: Jonas Frøland, Se og Hør
NY NABO: Flettfrid Andresen (Jakob Margido Esp) bor i blokken Morten Gamst Pedersen har kjøpt leilighet. Foto: Jonas Frøland, Se og Hør Vis mer

Fotballstjernen fra nord har nemlig sikret seg en lekker toppleilighet i 6. etasje på bryggekanten Solsiden ved Nidelven.

Etter det Se og Hør erfarer var prisen på den 134 m² store treromsleiligheten satt til 10,2 millioner kroner.

– Ja, det er riktig at jeg har kjøpt meg ny leilighet. Jeg er kjempefornøyd, og gleder meg til å ta den i bruk utpå sommeren, forteller Gamsten som for fem år siden punget ut 19,5 millioner kroner for en luksusleilighet på Tjuvholmen i Oslo. Den leier han nå ut.

Han har også beholdt den eksklusive leiligheten midt i Manchester sentrum – som han kjøpte da han var proffspiller i nabobyen Blackburn.

Gamsten har i første omgang planlagt en omfattende og grundig renovering før han flytter inn i sin nye bolig i Trondheim. Leiligheten er bygd i 1997, og trenger ifølge Gamsten en «facelift».

Rosenborgspilleren blir for øvrig nabo med selveste Flettfrid Andresen fra Øvre Singsaker.

I SALG NÅ: Se bilde av Gamstens nye hjem i Se og Hør, som er i salg nå.
I SALG NÅ: Se bilde av Gamstens nye hjem i Se og Hør, som er i salg nå. Vis mer

Den populære dragartisten og skuespilleren Jakob Margido Esp (71) – alias Flettfrid – bor nemlig i første etasje i samme oppgang som Gamsten snart flytter inn i.

– Det blir jo kjempehyggelig. Jeg har stor sans for humoren til Flettfrid, og har ledd mye av henne, sier Gamsten.

I et intervju med Adresseavisen for noen år siden uttrykte Esp stor tilfredshet med å ha flyttet inn i Gamstens nye nabolag:

– Jeg har bodd mange ulike plasser, men aldri trivdes så godt som her. Midt i byen, men likevel stille. Dessuten er det trivelige naboer her, uttalte han fornøyd.

Morten Gamst Pedersen har i lengre tid vært plaget av skader, og ikke vært aktuell for førsteelleveren til RBK.

Men i slutten av april gjennomgikk han en sportsbrokk-operasjon på en klinikk i München, og er allerede nå på full fart tilbake.

Den siste tiden har Gamsten bodd på hotell. Nå gleder han seg til å kunne ta i bruk sitt nye hjem.

Se bilde av Gamstens nye bolig i Se og Hør, som er i salg nå.

LES OGSÅ: Brudd for Gamsten