Flytter inn i kirke?

Sjømannspresten liker ikke Marion Ravns "bomseliv". Nå tilbyr han henne husrom.

BOMS: - Akkurat nå bor jeg egentlig i en stor, rød koffert, fortalte Marion Ravn i begynnelsen av uka. Nå er redningen her! Foto: SCANPIX
BOMS: - Akkurat nå bor jeg egentlig i en stor, rød koffert, fortalte Marion Ravn i begynnelsen av uka. Nå er redningen her! Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For få dager siden meldte sangfuglen Marion Ravn (22) at hun lever et langt i fra glamorøst liv når hun ikke er på veien sammen med sangeren Meat Loaf (58).

- Når jeg er ute med Meat Loaf bor jeg på luksushoteller og flyr privatjet. Med en gang det er dager jeg ikke jobber med ham, sover jeg på sofaen hos venner, sa hun til Spirit.

- Jeg lever som en boms. Akkurat nå bor jeg egentlig i en stor, rød koffert!

LES MER om Marions "bomseliv" her.

Nå forteller sjømannspresten Gisle Meling i Los Angeles at han svært gjerne vil tilby Lørenskog-jenta husly! Dette skriver VG Nett.

- Det vi helt konkret har, er et gjesteværelse i kjelleren på kirken. Per dato er ikke det av ypperste klasse, men det er helt klart av høyere standard enn det Marion omtalte i VG. Vi holder for tiden på å renovere, så rommet er ikke helt klart ennå, sier Meling til VG Nett.

LES OGSÅ: Marion elsker å gå i sjømannskirken!

Meling sier til avisens nettutgave at popsangeren skal slippe å betale store summer i leie, sier de til nettavisen.

Presten forteller at han ikke er så kjent med Marions musikk, men at han syns at låtene til M2M, som Ravn var medlem av inntil for tre år siden, holdt høy kvalitet.

SE OG HØR: Marion og Kjøttpuddingens duett her.

Marion takker via sin talskvinne for tilbudet, men ønsker ikke å kommentere overfor VG Nett om hun vil takke ja til tilbudet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer