KJØPER HUS: Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic kan se frem til å slappe av i nytt hus på Vinderen i Oslo når de kommer hjem fra OL i Kina. Foto: SCANPIX
KJØPER HUS: Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic kan se frem til å slappe av i nytt hus på Vinderen i Oslo når de kommer hjem fra OL i Kina. Foto: SCANPIX Vis mer

Flytter inn i drømmehuset

Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic bladde opp fem millioner kroner...

SEHER.NO: Etter å ha bodd sammen en tid i en 66 kvadratmeter stor leilighet på Majorstua i Oslo, flytter friidrettsparet Andreas Thorkildsen (26) og Christina Vukicevic (21) ifølge Her og Nå inn i et drømmehus verdt fem millioner kroner.

Den lyse boligen på Vinderen i Oslo omfatter en 17 kvadratmeter stor terrasse, åpen kjøkkenløsning og to soverom.

- Det er drømmeboligen - enn så lenge. Men man vet jo aldri hvor lenge, sier Thorkildsen til avisen Eiendomsbladet ifølge Her og Nå.

Mens Christina allerede er ute av OL etter at hun ikke klarte å kvalifisere seg til semifinalen på 110 meter hekk, håper Andreas å forsvare sitt OL-gull fra 2004, når spydfinalen starter lørdag.

Thorkildsen og Christina får imidlertid ikke mye tid til å nyte følelsen av sitt hjem når OL er over.

- Nei sesongen slutter ikke med OL, så det blir nok i tidligste laget å ta ferie da. Etter OL er det to Golden League-stevner i tillegg til den store Grand Prix-avslutningen som gjelder, avslutter spydhelten.

LES OGSÅ: Norges sprekeste kjendispar