BLIR SAMBOER?: Sienna Miller planlegger å flytte inn hos sin nye flamme. Foto: AP/Scanpix
BLIR SAMBOER?: Sienna Miller planlegger å flytte inn hos sin nye flamme. Foto: AP/ScanpixVis mer

Flytter inn hos gift elsker?

En kone og fire barn stopper ikke Sienna Miller fra å flytte inn hos kjæresten.

SEHER.NO: Skuespillerinnen Sienna Miller (26) planlegger nå å flytte inn hos sin gifte elsker, Balthazar Getty (33).

Ifølge azcentral.com har Gettys kone og fire barn flyttet ut av villaen i Los Angeles, slik at det nå er fritt frem for Miller å flytte inn.

Det er bare noen få uker siden Sienna dumpet Rhys Ifans (39), men allerede har hun altså funnet lykken.

Nylig var det forelskede paret på en romantisk ferie i Italia, og det skal ifølge azcentral.com være her Getty fremmet forslaget om at Sienna kunne flytte inn.

- Før de dro på ferie bodde Sienna hos Balthazar hele tiden. Allerede da skal hun ha fortalt venner at Balthazar hadde hintet om flytting, sier en kilde til Daily Mirror.

- Følelsene deres ble bare sterkere og sterkere i løpet av ferien, men Sienna øsnker ikke å flytte inn i familiehjemmet på grunn av all historien med Gettys ekskone. Så nå planlegger de å finne seg et nytt sted.

Paret møttes gjennom Siennas ekskjæreste Matthew Rhys (32) - som spiller mot Balthazar Getty i TV-serien "Brothers and Sisters".

Og mens Sienna nøt sol og varme på ferie, satt ekskjæresten Rhys Ifans hjemme å så på bildene av sin tidligere forlovede og hennes nye kjæreste.

- Rhys hadde lagt igjen klær, bøker og andre ting hjemme hos Sienna, men han måtte vente til hun kom hjem før han fikk hente tingene sine. Det siste han ville var å møte Sienna. Bildene av henne på ferie med Balthazar knuste ham, sier en venn av Ifans ifølge azcentral.com.

LES OGSÅ: Knust av kjærlighetssorg