Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

- Er et stort steg.

IKKE SAMBOERE MED DET FØRSTE: Martine Lunde kunne nylig avsløre at hun har kjøpt seg leilighet. Kjæresten, Aleksander Sæterstøl, blir derimot ikke med på flyttelasset, og har planer om å kjøpe leilighet i Bergen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
IKKE SAMBOERE MED DET FØRSTE: Martine Lunde kunne nylig avsløre at hun har kjøpt seg leilighet. Kjæresten, Aleksander Sæterstøl, blir derimot ikke med på flyttelasset, og har planer om å kjøpe leilighet i Bergen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

- Det går veldig bra med oss, vi har det veldig fint sammen og det er spesielt deilig å ha Aleks her sammen med meg i Oslo.

Torsdag hadde Martine Lunde (22) med seg kjæresten Aleksander Sæterstøl (22) på Vixen Influencer Awards i Oslo. Det er derimot ingen selvfølge, ettersom paret, som falt for hverandre i «Paradise Hotel» i 2017, bor i hver sin by.

Sæterstøl har nemlig fast base i Bergen, mens kjæresten bor i Oslo - noe som blant annet innebærer en del reising frem og tilbake.

For en drøy uke siden kunngjorde imidlertid Lunde på sin blogg at hun har kjøpt seg leilighet.

- Skal kjøpe i Bergen

Den består blant annet av en romslig stue og kjøkken, to soverom, to bad og en stor balkong. Selv om 22-åringen har nok av plass å boltre seg på, betyr det ikke at Sæterstøl blir med på flyttelasset.

- Jeg har kjøpt meg leilighet, men vi har ikke planer om å flytte sammen, sier Lunde til Se og Hør.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jeg har planer om å kjøpe selv i Bergen, så vi flytter ikke sammen med det første, legger kjæresten til.

I et tidligere blogginnlegg har Lunde gått i ytterligere detalj rundt den felles beslutningen.

«Jeg ville kjøpe min helt egne leilighet, og Aleksander vil kjøpe en selv. Han har planer om å kjøpe en i Bergen, som han leier ut når han er i Oslo. Aleksander er jo for det meste i Oslo, og jeg føler jo egentlig at vi nesten bor sammen. Jeg tror at Aleksander og jeg kommer til å være sammen i mange år til, men det å kjøpe leilighet sammen er et stort steg. Jeg kunne ha gjort det, men samtidig vil vi vente og heller kjøpe oss noe større sammen om noen år.»

PAR-QUIZ: Under finalefesten av årets Paradise Hotel utfordret Se og Hør Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde, og Morten Botten og Sofie Nilsen til å fortelle hvor mye de egentlig visste om hverandre. Reporter: Kine Falch. Foto: Lise Rafaelsen. Vis mer Vis mer

- Investering

22-åringen forsikret videre om at de fortsatt vil tilbringe mye tid sammen, selv om de ikke blir samboere med det første.

«Ting kommer jo til å være som før uansett, at han bor hos meg når han er i Oslo. I tillegg kommer han til å ha en leilighet i Bergen som vi kan være i når vi er der. I stedet for å da kjøpe en leilighet sammen, så velger vi heller å kjøpe en hver. Når vi har mulighet til det, så ser jeg på det som en bra investering for oss begge!».

- Gruer meg

Martine Lunde, som lever av sosiale medier, blogging og YouTube, har mange jern i ilden om dagen. Foruten å være aktuell i «Bloggerne» på TV 2, er nok en sesong av «Farmen kjendis» rett rundt hjørnet, der 22-åringen er blant deltakerne.

- Jeg har litt blandede følelser rundt det. Jeg gruer meg, men gleder meg også til å se det på skjermen, sier hun.

- Hva er det du gruer deg til?

- Det var blant annet vanskelig å være der uten Aleksander, uten mat og mitt «vanlige» liv, så jeg tror kanskje jeg var litt sutrete, sier hun og flirer.

SAVNET 2018: Martine Lunde blir snart å se i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SAVNET 2018: Martine Lunde blir snart å se i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Jeg gleder med derimot til at folk får se en helt annen side av meg. Jeg tror kanskje det er en side folk ikke har sett før.

I den kommende sesongen kjemper Lunde mot blant andre Svein Østvik (57) fra «Charterfeber», veterinær Trude Mostue (50), modell Kathrine Sørland (38), og bokser Ole «Lukkøye» Klemetsen (47).

- Stresset veldig

Da innspillingen på seks uker var over i sommer, forklarte den tidligere «Paradise Hotel«-vinneren overfor Se og Hør at det var spesielt å ha tilgang på elektroniske duppeditter igjen.

- Det tok ikke lang tid før jeg ble vant til å være uten telefon. Først stresset jeg veldig over det, men så glemmer man det.

- Det var utrolig merkelig å ha tilgang til sosiale medier, og å være tilgjengelig hele tiden igjen. Da jeg fikk telefonen la jeg den bare fra meg, fortalte hun.

Gulroten var derimot å møte kjæresten sin igjen.

- Så kom Aleksander ned fra Bergen, og da var jeg masse med ham. Jeg hadde savnet ham veldig, så det var utrolig godt å se ham igjen.

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Slik lurte hun leserne sine trill rundt