Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

- Er et stort steg.

IKKE SAMBOERE MED DET FØRSTE: Martine Lunde kunne nylig avsløre at hun har kjøpt seg leilighet. Kjæresten, Aleksander Sæterstøl, blir derimot ikke med på flyttelasset, og har planer om å kjøpe leilighet i Bergen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
IKKE SAMBOERE MED DET FØRSTE: Martine Lunde kunne nylig avsløre at hun har kjøpt seg leilighet. Kjæresten, Aleksander Sæterstøl, blir derimot ikke med på flyttelasset, og har planer om å kjøpe leilighet i Bergen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det går veldig bra med oss, vi har det veldig fint sammen og det er spesielt deilig å ha Aleks her sammen med meg i Oslo.

Torsdag hadde Martine Lunde (22) med seg kjæresten Aleksander Sæterstøl (22) på Vixen Influencer Awards i Oslo. Det er derimot ingen selvfølge, ettersom paret, som falt for hverandre i «Paradise Hotel» i 2017, bor i hver sin by.

Sæterstøl har nemlig fast base i Bergen, mens kjæresten bor i Oslo - noe som blant annet innebærer en del reising frem og tilbake.

For en drøy uke siden kunngjorde imidlertid Lunde på sin blogg at hun har kjøpt seg leilighet.

- Skal kjøpe i Bergen

Den består blant annet av en romslig stue og kjøkken, to soverom, to bad og en stor balkong. Selv om 22-åringen har nok av plass å boltre seg på, betyr det ikke at Sæterstøl blir med på flyttelasset.

- Jeg har kjøpt meg leilighet, men vi har ikke planer om å flytte sammen, sier Lunde til Se og Hør.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jeg har planer om å kjøpe selv i Bergen, så vi flytter ikke sammen med det første, legger kjæresten til.

I et tidligere blogginnlegg har Lunde gått i ytterligere detalj rundt den felles beslutningen.

«Jeg ville kjøpe min helt egne leilighet, og Aleksander vil kjøpe en selv. Han har planer om å kjøpe en i Bergen, som han leier ut når han er i Oslo. Aleksander er jo for det meste i Oslo, og jeg føler jo egentlig at vi nesten bor sammen. Jeg tror at Aleksander og jeg kommer til å være sammen i mange år til, men det å kjøpe leilighet sammen er et stort steg. Jeg kunne ha gjort det, men samtidig vil vi vente og heller kjøpe oss noe større sammen om noen år.»

PAR-QUIZ: Under finalefesten av årets Paradise Hotel utfordret Se og Hør Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde, og Morten Botten og Sofie Nilsen til å fortelle hvor mye de egentlig visste om hverandre. Reporter: Kine Falch. Foto: Lise Rafaelsen. Vis mer Vis mer

- Investering

22-åringen forsikret videre om at de fortsatt vil tilbringe mye tid sammen, selv om de ikke blir samboere med det første.

«Ting kommer jo til å være som før uansett, at han bor hos meg når han er i Oslo. I tillegg kommer han til å ha en leilighet i Bergen som vi kan være i når vi er der. I stedet for å da kjøpe en leilighet sammen, så velger vi heller å kjøpe en hver. Når vi har mulighet til det, så ser jeg på det som en bra investering for oss begge!».

- Gruer meg

Martine Lunde, som lever av sosiale medier, blogging og YouTube, har mange jern i ilden om dagen. Foruten å være aktuell i «Bloggerne» på TV 2, er nok en sesong av «Farmen kjendis» rett rundt hjørnet, der 22-åringen er blant deltakerne.

- Jeg har litt blandede følelser rundt det. Jeg gruer meg, men gleder meg også til å se det på skjermen, sier hun.

- Hva er det du gruer deg til?

- Det var blant annet vanskelig å være der uten Aleksander, uten mat og mitt «vanlige» liv, så jeg tror kanskje jeg var litt sutrete, sier hun og flirer.

SAVNET 2018: Martine Lunde blir snart å se i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SAVNET 2018: Martine Lunde blir snart å se i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Jeg gleder med derimot til at folk får se en helt annen side av meg. Jeg tror kanskje det er en side folk ikke har sett før.

I den kommende sesongen kjemper Lunde mot blant andre Svein Østvik (57) fra «Charterfeber», veterinær Trude Mostue (50), modell Kathrine Sørland (38), og bokser Ole «Lukkøye» Klemetsen (47).

- Stresset veldig

Da innspillingen på seks uker var over i sommer, forklarte den tidligere «Paradise Hotel«-vinneren overfor Se og Hør at det var spesielt å ha tilgang på elektroniske duppeditter igjen.

- Det tok ikke lang tid før jeg ble vant til å være uten telefon. Først stresset jeg veldig over det, men så glemmer man det.

- Det var utrolig merkelig å ha tilgang til sosiale medier, og å være tilgjengelig hele tiden igjen. Da jeg fikk telefonen la jeg den bare fra meg, fortalte hun.

Gulroten var derimot å møte kjæresten sin igjen.

- Så kom Aleksander ned fra Bergen, og da var jeg masse med ham. Jeg hadde savnet ham veldig, så det var utrolig godt å se ham igjen.

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Slik lurte hun leserne sine trill rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer