Flytter «Idol»-finalen

TV 2 avlyser planen om å la Telenor Arena huse årets finalister.

MÅ BLI I OSLO: TV 2 ville at årets «Idol»-finale skulle gå av stabelen på Telenor Arena i Bærum, en konsertarena som har huset blant andre Justin Bieber. Nå har kanalen bestemt at finalistene og dommerne (f.v) Kurt Nilsen, Gunnar Greve, Esben Selvig og Tone Damli må nøye seg med Chateau Neuf i Oslo - der årets delfinaler også holdes.  Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
MÅ BLI I OSLO: TV 2 ville at årets «Idol»-finale skulle gå av stabelen på Telenor Arena i Bærum, en konsertarena som har huset blant andre Justin Bieber. Nå har kanalen bestemt at finalistene og dommerne (f.v) Kurt Nilsen, Gunnar Greve, Esben Selvig og Tone Damli må nøye seg med Chateau Neuf i Oslo - der årets delfinaler også holdes. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV 2 hadde opprinnelig tenkt å la årets finalister i «Idol» kjempe mot hverandre i selveste Telenor Arena, men nå er planen forkastet. Det melder Dagbladet.

Fremfor å stå på storscenen i Bærum, skal finalen gå av stabelen på Chateau Neuf i Oslo - i likhet med delfinalene som pågår nå.

- Vi hadde gledet oss veldig til å være i Telenor Arena. Det har alltid vært mange som ikke har fått tak i billetter til «Idol»-finalene, så vi hadde så lyst til å kunne invitere enda flere publikummere i år, sier TV 2s presseansvarlig for «Idol», Bjarne Laastad til TV 2.

Årsaken til sceneendringen er at TV 2 fant ut at det ble for ressurskrevende å gjennomføre finalen i Telenor Arena, som kan huse opptil 23 000 mennesker.

Dermed lover TV 2 å gi en finale med «trøkk» fra Chateau Neuf, ettersom de der kan bruke mer ressurser på selve showet - fremfor på leie av lokale, skriver Dagbladet.

Foreløpig er syv av ti finalister fortsatt med i sangkonkurransen, som kuliminerer i en hovedfinale 12. desember.

Forrige uke var det Lise Emilie Zosa Johannesen (19) som måtte reise hjem. I kveld må nok en håpefull artist belage seg på å ta farvel med de andre «Idol»-deltakerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer