Alexander Skarsgård:

Flytter hjem til Stockholm for å hjelpe lillebror med barnepass

- Jeg vil ikke at de skal se på meg som en fremmed som bare dukker opp to ganger i året.

LEILIGHET I STOCKHOLM: Den suksessrike svenske Hollywood-skuespilleren Alexander Skarsgård har kjøpt seg leilighet i sitt gamle nabolag i Stockholm. Grunnen er at han ønsker å være nærmere familien. Foto: NTB Scanpix
LEILIGHET I STOCKHOLM: Den suksessrike svenske Hollywood-skuespilleren Alexander Skarsgård har kjøpt seg leilighet i sitt gamle nabolag i Stockholm. Grunnen er at han ønsker å være nærmere familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (41) har de siste årene gjort stor suksess i Hollywood, og har den siste tiden blant annet vært å se i den prisvinnende HBO-serien «Big Little Lies» og i filmen «Legenden om Tarzan».

Nylig ble det kjent at lillebror Bill Skarsgård (27) skal bli pappa og flytter hjem til Stockholm.

Nå har også storebror Alexander kjøpt seg leilighet i den svenske hovedstaden, og mye av grunnen skal ligge i den stadig økende familien Skarsgård.

Tilbake til gamle trakter

Selv om karrieren krever at han fortsatt er bosatt i USA, har 41-åringen nå bestemt seg for å ha en leilighet i Stockholm for å kunne tilbringe mest mulig tid med familien.

- Jeg er veldig lykkelig i USA. Jeg skal fortsatt bo i New York. Men jeg vil tilbringe mer tid i Sverige enn det jeg har gjort de siste årene. Foreldrene mine er der, og alle mine 64 søsken, sier han lattermildt til Aftonbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

SUKSESSRIKE: Brødrene Gustaf (f.v), Bill og Alexander Skarsgård er sønner av den svenske skuespilleren Stellan Skarsgård. Alle tre har som sin far gjort stor suksess som skuespillere. Foto: NTB Scanpix
SUKSESSRIKE: Brødrene Gustaf (f.v), Bill og Alexander Skarsgård er sønner av den svenske skuespilleren Stellan Skarsgård. Alle tre har som sin far gjort stor suksess som skuespillere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Bill nå skal bli far skal ha vært én del av årsaken til at Alexander bestemte seg for å få et tettere forhold til hjembyen.

- Sam, min andre bror, har en treåring, og i tillegg har jeg to yngre brødre som er seks og ni år. Jeg elsker de så høyt, og nå når mine søsken begynner å få barn vil jeg være der når de vokser opp. Jeg vil ikke at de skal se på meg som en fremmed som bare dukker opp to ganger i året, sier Alexander.

Til avisen kan han også fortelle at selv om det ikke står på trivselen i verken Los Angeles eller New York, savner han å være et sted hvor han har barndomsminner, og at følelsen av det å være «hjemme» tidvis oppleves som et savn.

Dermed er det heller ikke et hvilket som helst sted den suksessrike skuespilleren har valgt som sitt nye nabolag.

Leiligheten ligger nemlig på Södermalm, den hotte bydelen som gjerne omtales som «Söder», hvor han selv vokste opp som barn.

Til avisen forteller han at området var et naturlig valg for ham, ettersom han kjenner hvert eneste gatehjørne.

Etterlengtet ferie

41-åringen har store roller i en rekke filmer og tv-serier den kommende tiden.

Innspillingen av den andre sesongen av «Big Little Lies» ble nettopp avsluttet, og nylig ble også hans siste tv-serie «The little drummer girl» lansert, med blant andre Diane Keaton i en av hovedrollene.

Saken fortsetter under videoen.

MISHANDLES: Nicole Kidman spiller rollen som Celeste, som lever et tilsynelatende perfekt familieliv sammen med mannen Perry (Alexander Skarsgård) og deres to tvillingsønner. Samtidig utsettes Celeste for fysisk og psykisk mishandling av ektemannen. VIDEO: HBO Nordic Vis mer

Med andre ord har det vært langt ifra en stille sommer for den svenske skuespilleren.

Det planlegger han å ta igjen nå.

Til avisen forteller han at han nå planlegger å ta seg litt ferie og at han gleder seg stort til å koble ut.

- Jeg avsluttet innspillingen av den nye sesongen av «Big Little Lies» på fredag. Nå skal jeg faktisk ha litt fri. Jeg drar til Island søndag, og da skal jeg gå i fjellet i en uke, slå av mobilen, lade batteriene og koble bort sivilisasjonen fullstendig.

Romanserykter

Hvorvidt han skal ha med seg noen på ferie, vites derimot ikke.

For et drøyt år siden ble det kjent at forholdet med Alexa Chung (34) hadde tatt slutt. Den siste tiden har det imidlertid florert rykter om at Alexander skal ha innledet en ny romanse med skuespillerkollega Charlize Theron (42).

Saken fortsetter nedenfor.

Kilder skal nemlig ha det til at kollegaene har blitt sett flørtende på settet til deres nyeste film, den politiske komedien, «Flarsky».

- De prøver å holde det så privat som mulig, men det er vanskelig å skjule. De er begge svært lykkelige over å prøve ut romansen igjen, fortalte en kilde nær paret til Life & Style, ifølge Daily Mail.

Verken Charlize eller Alexander skal ha kommentert påstandene.

Det er imidlertid ikke første gang det har oppstått romanserykter mellom kollegaene. I 2012 verserte det rykter om at Hollywood-stjernene hadde en het flørt på gang etter at de ble sett sammen på middagsdater.

LES OGSÅ: Slik reagerte Skarsgård da han fikk spørsmål om legningen sin