Sofie Nilsen:

Flytter fra Oslo

Influenseren røper at hun igjen er på flyttefot.

STORE PLANER: Sofie Nilsen er klar for å ta for seg verden. Foto: Terje Pedersen / NTB
STORE PLANER: Sofie Nilsen er klar for å ta for seg verden. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Sofie Nilsen (26) ble kjent gjennom «Paradise Hotel» i 2017. Der fant hun også kjærligheten med med-deltaker Morten Botten (26). De var blant annet med på TV 2-programmet «Bloggerne». De to kjøpte leilighet sammen i Trondheim, men kort tid senere ble det slutt.

I fjor sommer kunne Nilsen fortelle Se og Hør at turen gikk mot Oslo, og at hun skulle leie leilighet i hovedstaden under coronapandemien.

Nå som pandemien går mot slutten betyr det også nye flytteplaner for influenseren. Det forteller hun i en video på YouTube.

- Nå skal jeg pakke ned leiligheten fordi jeg flytter ut 1. juli. Jeg flytter faktisk tilbake til Tromsø, fordi nå skal jeg gjøre de planene jeg hadde tenkt til å gjøre før corona kom, forteller hun.

Base hjemme

Nilsen forteller at hun får første vaksinedose neste uke, og at hun derfor endelig skal reise utenlands igjen. Da blir det tur i september til USA, hvor hun har tenkt til å være i to måneder.

KRITISERES: Influencer Sofie Nilsen mener kommentarfeltet på TikTok er verre enn det hun er vant til fra blogglivet. Video: Rød Løper/Sofie Nilsen Vis mer

- Grunnen til at jeg solgte leiligheten min var at jeg vil reise verden rundt. Jeg har ingen planer, men skal ta alt som det kommer. Jeg skal også reise i januar, hvis jeg har lyst til å dra til Bahamas, så gjør jeg det.

26-åringen forklarer til Se og Hør at hun ønsker å ha Tromsø, hvor hun bor hos moren, som base mens hun reiser rundt i verden.

- Det er dumt å ha leilighet i Oslo når den sannsynligvis ikke vil bli brukt så mye, sier hun.

Nilsen gleder seg veldig til å reise, og vil helst ikke legge så mye planer. Fremover blir det derfor å følge veien litt slik den faller seg.

- Jeg har ingenting som holder meg hjemme. Jeg har ikke lyst på kjæreste, familie eller noen ting. Jeg tenker at jeg nå bare skal gjøre det jeg vil, jeg orker ikke å planlegge så mye, sier hun.

RABALDER: Det ble rabalder da Sofie Nilsen, med venner, dro på Halloween-fest i LA i det noen sier var vågale kostymer. Nå vises episoden i «Bloggerne», og Sofie svarer på kritikken. Vis mer

Gir ut bok

Under coronapandemien har hun fått tid til å fokusere på seg selv, og tross omstendighetene har hun hatt det veldig fint.

- Jeg har brukt mye tid på å finne meg selv, trekke meg litt tilbake, fokusere på hva jeg vil og hvordan jeg skal ha det. Jeg har ikke hatt det så bra som det siste året. D et alltid har skjedd veldig mye i livet mitt, sånn at jeg ikke har hatt ordentlig tid til å jobbe med mine ting, men når pandemien kom så kunne jeg ikke lenger rømme til utlandet hver gang det ble tøft. Jeg har derfor fått jobbet mer med de tingene som har vært vanskelig de siste årene, og hatt mer tid til å fokusere på meg selv og hva som er bra for meg.

26-åringen er også aktuell med sin første bok, som kommer i august. Den har hun jobbet mye med det siste året.

- Jeg har egentlig ikke vært så nervøs, for det har ikke føltes som om den skulle publiseres. Men jeg innser nå at alle får tilgang til mine dypeste tanker som jeg aldri har fortalt noen om. Det er skummelt, men jeg tror det blir veldig bra. Jeg er stolt over egen innsats og er veldig fornøyd med resultatet, sier hun.

LES OGSÅ: Derfor selger de leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer