Adrian Sellevoll:

Flytter fra Norge

Realitydeltaker og artist Adrian Sellevoll forlater landet på jakt etter ny inspirasjon.

PÅ FLYTTEFOT: Adrian Sellevoll tar en pause fra det norske miljøet, og pakker kofferten for varmere strøk. Foto: Joakim Kleven / TV 2
PÅ FLYTTEFOT: Adrian Sellevoll tar en pause fra det norske miljøet, og pakker kofferten for varmere strøk. Foto: Joakim Kleven / TV 2 Vis mer
Publisert

Adrian Sellevoll (23) har gjort det meste. Han har deltatt på «Ex on the Beach», gått over fjell og vann i «71 grader nord», melket kuer i «Farmen kjendis» og danset seg over parketten i «Skal vi danse».

I tillegg har han gitt ut egen musikk, en karriere han nå ønsker å dykke dypere inn i. For å gjøre det, har han bestemt seg for at han trenger ny inspirasjon. Den har han planer om å finne utenfor de norske landegrensene.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

- Ubesluttsom

Overfor kanalen opplyser Sellevoll at turen går til Spania. Grunnen skal være kort reisevei hjem til Norge igjen, hvis noe interessant skulle skje her hjemme.

Hensikten med reisen skal være å finne ny inspirasjon, og forhåpentligvis skrive sitt første album.

BRYTER SAMMEN: Det ble litt for mye for Adrian Sellevoll under 71 grader nord kjendis denne uken. Vis mer

- Hvis du jobber på ett sted og ser inn i de samme veggene hver dag, så blir musikken ganske lik. Det samme gjelder hvis du jobber med de samme folkene hele tiden. Jeg vil få nye ideer, sier han til TV 2.

Til Se og Hør forteller Sellevoll at han ikke har noen håndfast plan for hvor lenge han skal oppholde seg nede i varmen.

- Jeg tar ting litt som de kommer. Enten blir det én måned eller ti. Jeg er så ubesluttsom, og med tanke på hva som kan dukke opp hjemme med jobb og lignende, må jeg nesten ta det som det kommer, sier han.

Planen var først å oppholde seg i den sørlige byen Fuengirola. Nå har han bestemt seg for å være fleksibel, og skal sjekke ut flere steder på turen.

HAR/HAR IKKE: Hvilke verdensstjerner har Adrian Sellevoll festa med, hvordan gikk det da han løy til pressen og hva synes han om den populære plattformen «Onlyfans»? Det får vi svar på i spalten «Har/Har ikke» med realityprofilen. Video: Rød Løper Vis mer

- En påkjenning

Nyheten om at Sellevoll flytter fra landet på ubestemt tid, kommer etter et år med øyeblikk han selv har omtalt som «tunge».

Artisten ble singel i fjor høst, kun en uke etter at han kunne avsløre overfor Rød Løper at han hadde funnet kjærligheten med svenske Sofi Anckarmann.

Det var Anckarmann som bekreftet at hun hadde avsluttet forholdet til artisten. Sellevoll gikk selv ut på Instagram rundt samme tid og beklaget overfor venner og familie for det han selv beskrev som en usunn livsstil.

To måneder senere ble det også kjent at artisten hadde blitt hacket på Snapchat, og at det hadde blitt delt en «intim video».

- Det har vært en litt tung tid i det siste, så dette ble liksom en ekstra påkjenning. Det er ganske krevende, sa han den gang.

LES OGSÅ: Gründeren deler gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer