Flytter fra Norge og Rachel

André Villa setter kursen mot sydligere strøk for å gjenoppta motorsykkel-karrieren etter «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: André Villa imponerte mange med sine ferdigheter på parketten i årets utgave av «Skal vi danse».

Motorsykkel-kjøreren valset seg inn til en sterk fjerdeplass, men til Seoghør.no sier han at han nå vil forlate Norge for å satse for fullt på karrieren sin igjen.

- Det skal bli godt å bytte ut danseskoa med cross-sykkel. Nå er det lenge siden jeg har kjørt.

Satsningen innebærer at han reiser tilbake til sitt hjem i Torrevieja i Spania for å trene.

Til Seoghør.no sier han at han allerede har lagt et hektisk program langt inn i neste år - kun avbrutt av en ferie med kjæresten Rachel Nordtømme.

AVSTANDSFORHOLD: André Villa og Rachel Nordtømme har bodd sammen mens han var med i «Skal vi danse». Men nå blir det et avstandsforhold, siden han flytter til Spania for å satse på motorsykkelkjøring. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
AVSTANDSFORHOLD: André Villa og Rachel Nordtømme har bodd sammen mens han var med i «Skal vi danse». Men nå blir det et avstandsforhold, siden han flytter til Spania for å satse på motorsykkelkjøring. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Nå drar jeg til Spania for å trene. Jeg  skal på en ferietur med Rachel mot slutten av året, men så blir det noen spennende prosjekter i 2015 med fire hjul og det er en verdensrekord jeg går og tenker på .

Planlegger julen sammen

André og Rachel har bodd sammen mens han var i Norge for å være med på «Skal vi danse».  Foreløpig er det imidlertid kun André som flytter ned til Spania.

Men de to har allerde lagt planer for hyppige besøk for å holde romantikken ved like. I tillegg til en ferietur sammen, har de to også lagt planer for julen.

- Hun kommer ned om et par uker. Så blir det en ferietur mot slutten av året. Også blir det jul i Vågå, og da kommer hun vel en tur dit, sier han med et smil.

Han legger imidlertid ikke skjul på at livet som samboer har gitt mersmak og ser ikke bort fra at han kan tenke seg å flytte tilbake til Norge om noen år.

- Det er jo her jeg har røttene mine. Når jeg omsider skal stifte familie, så vil jeg gjøre det i Norge, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Derfor tok Gyda til tårene for Skal vi danse-Agnete