<strong>BLIR SAMBOERE:</strong> Artist Anine Stang og regissør Petter Tangmyr ble et par i januar. Nå blir de samboere - i Stockholm! Her er de to på Oslo Fashion Weeks afterparty på Kunstnernes Hus 14. august. Foto: Stella  Pictures
BLIR SAMBOERE: Artist Anine Stang og regissør Petter Tangmyr ble et par i januar. Nå blir de samboere - i Stockholm! Her er de to på Oslo Fashion Weeks afterparty på Kunstnernes Hus 14. august. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flytter fra Norge - med kjæresten!

Anine Stang leter fortsatt etter et sted å bo i sin nye by.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I vinter ble det kjent at den norske popartisten Anine Stang (25) hadde blitt kjæreste med regissør Petter Tangmyr (30).

Og nå har det talentfulle paret bestemt seg for å bli samboere, men ikke i Norge! Den søte 25-åringen skal nemlig ta med seg kjæresten og flytte til pulserende Stockholm, skriver Se og Hør Weekend. Men akkurat hvor i storbyen de skal bo, er ennå usikkert.

- Ja, jeg flytter til Stockholm første september. Leilighetskontrakten er sagt opp. Vi leter nå etter en plass å bo, forteller Anine til Se og Hør Weekend.

Regissørkjæresten stod bak videoen til Anines låt «Dominoes» tidligere i år, og 30-åringen har fått jobb i et produksjonsfirma som lager musikkvideoer så vel som reklamefilmer.

- Og jeg skal jobbe med svenske låtskrivere og produsenter, forklarer Anine til Se og Hør Weekend.

De to ble sammen i januar, men møttes først under innspillingen av TVNorge-programmet «4-stjerners middag» i fjor høst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er hva man kaller ekte forelskelse 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer