Kjersti Elvik:

Flytter fra mannen sin i to år

Skuespillerstjernen må belage seg på mange netter uten sin kjære ektemann når hun nå vender nesen hjem til Bergen.

SPLITTES:
Ektemann Gunnar
Martinsen blir igjen i
Oslo, mens Kjersti og
sønnen Haakon får fast
base i Bergen de neste
to årene. Men det blir
hyppig pendling! Foto: Bent Are Sigvaldsen
SPLITTES: Ektemann Gunnar Martinsen blir igjen i Oslo, mens Kjersti og sønnen Haakon får fast base i Bergen de neste to årene. Men det blir hyppig pendling! Foto: Bent Are Sigvaldsen Vis mer
Publisert

(Se og Hør): – Jeg ville flytte hjem igjen, og jeg ville være her en god stund. Da tilbudet om en to-årskontrakt med Den Nationale Scene kom på bordet, er det ikke fritt for at det dukket opp en tåre i øyekroken, innrømmer Kjersti Elvik (48) overfor Se og Hør.

Kjersti Elvik gjør comeback på Den Nationale Scene fredag kveld i Knut Nærum-stykket «Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter», der hun sammen med skuespillerkollegene Tormod Løvold og Kristian Berg Jåtten skal spille 28 teaterstykker og 131 roller - på 78 minutter.

Skuespilleren fra Fyllingsdalen, sist kjent fra Gullruten- vinneren «Snøfall» på NRK1, har sammen med sin bergenske ektemann Gunnar Martinsen (55) og deres sønn Haakon (11) hatt base i Oslo i alle år, bortsett fra i 2007 og 2008.

På den tiden lærte lille Haakon seg det bergenske språk, noe som skulle passe bra når han nå blir med på flyttelasset og begynner på skole i Bergen.

Familien betyr alt

Gunnar blir værende i Oslo for å skjøtte sitt viktige arbeid som familieterapeut for døende kreftpasienter ved Hospice Lovisenberg.

Kjersti legger ikke skjul på at det blir tøft å bo borte fra ektemannen. – Det har ikke jeg orket å tenke så mye på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer