Flytter fra mamma

Kutter navlestrengen! Hoppkjekkasen Bjørn Einar Romøren har kjøpt ungkarsrede til 3,6 millioner.

FORLATER REDET: Bjørn Einar flytter smart inn i annen etasje i denne bygården på Frogner i Oslo. Foto: Se og Hør
FORLATER REDET: Bjørn Einar flytter smart inn i annen etasje i denne bygården på Frogner i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen i verden har hoppet lenger enn Bjørn Einar Romøren (24), og i helgen ble han nok en gang kongen av skiflyvningsbakken i Planica. Men privat står han foran nok et stort hopp - nå flytter Bjørn Einar fra mamma Bente-Lill og inn i sin egen luksusleilighet på Frogner i Oslo. Prislapp: 3, 6 millioner for 60 kvadratmeter!


Bærumsgutten er hoppsirkusets ubestridte moteikon og popstjerne, og nylig ble han kåret til Polens tredje mest berømte mann! Hylende jenter legger seg langflate for ham overalt i verden, men fortsatt er det mamma som er kvinnen i Bjørn Einars liv.


- Jeg er fortsatt singel, men skjønner ikke hvorfor. Kanskje jeg ikke tar godt nok vare på de sjansene som byr seg? sier 24-åringen til Se og Hør.


- Jeg har vel ikke truffet den rette ennå. Og selv om det ikke står i treningsdagboka for det neste året hadde det selvsagt vært hyggelig å få kjæreste.


Bjørn Einars nye hjem i Jacob Aalls gate består etter det Se og Hør erfarer av en deilig stue med eikepanel på gulvet og gasspeis. Ellers inneholder boligen selvsagt soverom, romslig bad og egen balkong.


Det flotteste er nok kjøkkenet med innredning fra den eksklusive tyske leverandøren SieMatic og hvitevarer levert av luksusprodusenten Gaggenau. Dessuten kan Bjørn Einar ta heisen fra garasjen under bygget og rett opp i leiligheten!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer