Elisabeth «Bettan» Andreassen:

Flytter fra luksusleiligheten

Den folkekjære artisten selger Frogner-leiligheten.

PÅ FLYTTEFOT: Elisabeth Andreassen, kjent under artistnavnet «Bettan», selger leiligheten der hun har bodd i ni år. Foto: TV 2/NTB
PÅ FLYTTEFOT: Elisabeth Andreassen, kjent under artistnavnet «Bettan», selger leiligheten der hun har bodd i ni år. Foto: TV 2/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elisabeth «Bettan» Andreassen (64) fikk sitt store gjennombrudd i 1985 etter at hun tok seieren hjem i sangkonkurransen «Eurovision Song Contest» med Bobbysocks og låta «La det swinge».

I 2013 punget stjernen og hennes avdøde ektemann Tor, ut nærmere seks millioner kroner for luksusleiligheten på Frogner i Oslo.

Tre år senere gikk ektemannen gjennom 22 år bort, og siden den gang har «Bettan» bodd alene i leiligheten. Nå er imidlertid sangfuglen på flyttefot, og selger boligen. Det melder hun på Instagrams historiefunksjon, mandag.

Sofie Nilsen har blitt singel, og nå venter nye eventyr i hovedstaden. Vis mer

«Spennende! Jeg går videre!» skriver 64-åringen til et bilde fra boligannonsen.

Stjernen bekrefter også boligsalget overfor Se og Hør.

- Ja, jeg skal selge leiligheten min nå, har hatt mange fine år der. Håper jeg får masse penger for den, forteller Andreassen, som i tillegg til mange prosjekter jobber mot premieren på musikalsuksessen «Chess» på Folketeateret på onsdag.

Totalrenovert

Den 104 kvadratmeter store leiligheten er lagt ut til salg for 11.200.00 kroner. Leiligheten som ligger i første etasje, kan lokke med fire rom og en takhøyde på over tre meter, ifølge salsoppgaven.

STOR STUE: Stua har god plass til artistens mange venner. Foto: André Aakermann/Aakermann Photography
STOR STUE: Stua har god plass til artistens mange venner. Foto: André Aakermann/Aakermann Photography Vis mer

I den står det også at boligen, som ble bygget i 1897, gjennomgikk en omfattende rehabilitering i 2009 og 2010, der det meste av leiligheten først ble revet ned og bygget opp igjen på ny. Også det lekre svarte og hvite badet ble totalrenovert.

KJØKKENET: Kjøkkenet er svart og hvitt med store vinduer. Foto: André Aakermann/Aakermann Photography
KJØKKENET: Kjøkkenet er svart og hvitt med store vinduer. Foto: André Aakermann/Aakermann Photography Vis mer

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

Hjemmet ligger også et steinkast unna Oslos mest populære handlegate, Bogstadveien.

TOTALRENOVERT: Badet er totalrenovert. Foto: André Aakermann/Aakermann Photography
TOTALRENOVERT: Badet er totalrenovert. Foto: André Aakermann/Aakermann Photography Vis mer

Forelsket seg igjen

Etter to tunge år etter å ha mistet sin kjære ektemann, fant Andreassen kjærligheten på ny med Øystein Sørum. Det avslørte Se og Hør i 2018. Den gang ble det ferske paret observert hånd i hånd på Frogner, nær artistens hjem.

AVSLØRER: Gisle Agledahl, kjent fra «Jævla homo» på NRK, avslører at han flytter til New York. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent om den svenske stjernen har funnet et nytt bosted, og om hun er på boligjakt sammen med Sørum.

LES OGSÅ: - Det største man kan oppleve

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer