COMEBACK-KLAR: Frithjof, som nå flytter fra kona gjennom 24 år, leder "Hvem kan slå Ylvis", som har premiere til høsten. Foto: Stella Pictures
COMEBACK-KLAR: Frithjof, som nå flytter fra kona gjennom 24 år, leder "Hvem kan slå Ylvis", som har premiere til høsten. Foto: Stella PicturesVis mer

Flytter fra kona etter 28 år

- Det er tungt og vanskelig, innrømmer programlederen.

SEHER.NO: TVNorge-programleder Frithjof Wilborn (47) og kona Birte (48) skiller lag - 28 år etter de møtte hverandre for første gang. Og det er den folkekjære TV-profilen som flytter ut, ifølge Se og Hør Weekend.

- En slik opplevelse er alltid vondt for familien. Det er tungt og vanskelig, sier han til bladet.

Wilborn bekrefter at paret, som møtte hverandre da de begge var elever ved Romerike folkehøgskole, nå er separert etter et 24 års langt ekteskap. Sammen har de fire barn.

- Jeg husker jeg måtte jobbe iherdig for å kapre henne den gang, uttalte 47-åringen til Se og Hør i 2005.

Mesteparten av det siste tiåret har Frithjof brukt på å pendle mellom TV-jobbing i Oslo og familieliv på Vestlandet. Birte har jobbet som lærer på en ungdomsskole i Bergen. Etter at han i 2007 røk uklar med TV 2-ledelsen og ble tatt av skjermen, er han nå klar for comeback. Til høsten er det nemlig premiere på "Hvem kan slå Ylvis", der Wilborn fungerer som programleder.

Mer om saken kan du lese i Se og Hør Weekend, som er i salg fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Frithjof lagt i bakken av kunde