Øyunn Krogh og Frida Hollund:

Flytter fra hverandre

- Tiden begynner å renne ut.

VENNINNER: Frida Hollund og Øyunn Krogh har bodd sammen det siste året. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VENNINNER: Frida Hollund og Øyunn Krogh har bodd sammen det siste året. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det norske folk ble først kjent med Øyunn Krogh (28) gjennom hennes deltakelse i «Sommerhytta». Senere skapte hun overskrifter da hun var med i NRKs «24 stjerners julekalender».

I podkasten «Kaffeskål» snakker hun og bestevenninnen Frida Hollund om stort og smått, og i den nyeste episoden deler de en større forandring i livene deres.

- Vi skal flytte fra hverandre. Vi er veldig glad for det, begge to, sier Krogh.

UTKLEDD: Øyunn Krogh og Frida Hollund gjenskaper skandalebildet under Lykos Halloweenfest. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Gulbrandsen Skavhaug. Vis mer

For et års tid siden flyttet nemlig Hollund inn til Krogh, i leiligheten sistnevnte kjøpte sammen med ekskjæresten før det ble brudd. I episoden kommer det frem at venninnene begge var innstilt på at samboerskapet var på lånt tid.

- Nå har det gått litt over et år, og vi kjenner hverandre veldig godt, så jeg tror vi begge tenkte at nå begynner denne tiden å renne ut, sier Krogh i podkasten.

Hun legger til at det derimot ikke bare er enkelt å ta opp med sin beste venninne at det kanskje er på tide å flytte ut.

Hollund forteller på sin side at det var en lettelse da venninnen tok det opp, og det kom frem at de var på samme bølgelengde.

Øyunn Krogh overrasket salen under Reality Awards 2023. Video: Reality Awards. Vis mer

Sammen understreker de at det ikke har vært noen krangler i samboerskapet, og at det de omtaler som «samlivsbruddet» ikke har noen dramatikk ved seg.

Da det er Krogh som eier leiligheten, er det nå Hollund som ser etter et nytt sted å bo. «Sommerhytta»-vinneren røper på sin side store planer for oppussing av leiligheten hun nå skal bo i alene.

- Den skal ikke være arealeffektiv. Den skal bare være sexy, sier hun om planen for leiligheten.

Se og Hør har kontaktet Øyunn Krogh for en kommentar til saken, foreløpig uten svar.

LES OGSÅ: - Hun så ut som en prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer