<strong>FLYTTER FRA HVERANDRE I FIRE MÅNEDER:</strong> Petter Pilgaard tror det blir vanskelig å leve atskilt fra kjæresten Mari Haugersveen i fire måneder på grunn av TV-jobben. Foto: Stella Pictures
FLYTTER FRA HVERANDRE I FIRE MÅNEDER: Petter Pilgaard tror det blir vanskelig å leve atskilt fra kjæresten Mari Haugersveen i fire måneder på grunn av TV-jobben. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flytter fra hverandre i fire måneder

- Forholdet vårt skal tåle dette, sier Petter Pilgaard og Mari Haugersveen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Petter Pilgard legger ikke skjul på at han gleder seg til sin nye jobb som programleder for den nye norske utgaven av realityserien «Big Brother», som i høst sendes fra Stockholm på kanalen TV 2 Bliss.

Men en ting gruer Pilgaard seg til i forbindelse med å flytte til den svenske hovedstaden, nemlig å bo i et annet land enn kjæresten Mari Haugersveen.

- Hun skal bo i Norge, for hun har jo jobb her. Men vi satser jo på at hun kommer hit på besøk ofte. På grunn av det hektiske programmet til «Big Brother» så tror jeg ikke jeg får mange muligheter til å reise til Norge, dessverre, sier Petter til Seher.no.

Følges av kameraene
Kjendisparet - som møtte hverandre under innspillingen av «Paradise Hotel» - har selv blitt fulgt av TV-kameraene i TV 2 Bliss-serien «Petter elsker Mari».

Selv om de skal bo fra hverandre, kommer paret til å bli fulgt av realitykameraene også de neste månedene.

Pilgaard innrømmer at han gruer seg til tilværelsen som gressenkemann.

- Tøft med husarbeid
Foreløpig vet han ikke hvor han skal bo, men han tror husarbeidet uansett kan bli den største utfordringen for ham.

- Å bli ungkar igjen blir helt klart en utfordring. Spesielt tror jeg klesvasken blir tøff. Jeg tror det blir mange turer på renseri. Jeg innser nå at jeg har hatt det utrolig godt etter at jeg ble sammen med Mari, sier han og ler.

Jobber fra Stockholm

Mari Haugersveen - som jobber som stylist og moteredaktør for nettstedet Miinto.no, sier til Seher.no at paret aldri diskuterte om Petter skulle flytte midlertidig til Stockholm.

- Han takket ja til jobben før det ble klart i Stockholm, så vi snakket aldri om det. Men en sånn sjanse mener jeg han uansett bare måtte takke ja til.

- Forholdet vårt skal tåle dette. Jeg har heldigvis en jobb som jeg også kan gjøre en del av fra Sverige, så jeg håper å vært i Stockholm halvparten av tiden Petter skal bo der, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Raser ned i vekt før «Big Brother»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer