USIKKER FREMTID: Det musikalske paret Carola Häggkvist og Jimmy Källqvist hinter til at de skal ta en pause fra hverandre for å finne ut om kjærligheten er sterk nok. Foto: NTB Scanpix
USIKKER FREMTID: Det musikalske paret Carola Häggkvist og Jimmy Källqvist hinter til at de skal ta en pause fra hverandre for å finne ut om kjærligheten er sterk nok. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Carola Häggkvist og Jimmy Källqvist:

Flytter fra hverandre etter kun to uker

Sangstjernen åpner opp om kjærlighetslivet i et nytt inlegg i sosiale medier.

Publisert

(Se og Hør): Det er kun to uker siden den svenske sangartisten Carola Häggkvist (51) flyttet inn i drømmeboligen sin i Steninge slottsby i Sverige.

I oktober kunne 51-åringen og kjæresten Jimmy Källqvist (47) meddele den gledelige nyheten om at de hadde funnet sitt nye drømmehuset sammen, og at de gledet seg stort.

Kun noen måneder senere flyttet paret imidlertid sammen inn i den tidligere villaen til Carola i Bromma, like utenfor Stockholm, før de overtok drømmeboligen.

«Hurra. Vi har funnet det. Ett hus (på et hemmelig sted, enn så lenge). Nå skal det skje ting», skrev den svenske artisten i innlegget.

Men fredag formiddag, kun noen få måneder senere, avslører Carola i et innlegg på Instagram at kjæresten Jimmy Källqvist ikke skal flytte inn sammen med henne - likevel.

My style goes with me.. 'Ränderna går aldrig ur en'. Iallafall inte när man flyttar in själv och inte med någon annan som vill ha en annan soffa el hänga tavlan på ett annat sätt. Jimmy har köpt en egen tomt på Steninge slottsby 👍🏼🌟 som blir klar nångång kring årskiftet. Medan jag bor i slottsparken och förbereder ladan och julkonserterna! Vi är snarare 'särbos' och kommer inte flytta ihop förrän vi är förlovade och är där att vi vill satsa hela vägen tillsammans med integritet och respekt för varandras värderingar och även olikheter. Utan ring = inget commitment or responsibilty. Vi måste se att vi kan mötas, förstå varandra i goda och onda dagar, kunna lyfta varandra o bli det bästa för varandra innan ett ev gemensamt boende blir aktuellt. ( Även om vi har ett sommarhus i Sydafrika ) Men det räknas inte riktigt.. 😉👏🏼👏🏼 Och även om vi upplevt mycket fint, vackert och lycka tillsammans så är vi inte riktigt framme vid målet än. Och kanske är det så att vi inte kommer dit tillsammans trots allt gott vi fått varit med om?! Kanske får vi vara glada och tacksamma för allt vi fick dela och uppleva tillsammans dessa år, med viss sorg också såklart då man alltid önskar att det skall vara stark kärlek livet ut. Men hjärtat kan vi inte lura el kuva, inte en gång till.., om vi inte vill försöka manipulera den för att vi vill så mycket. Det vill inte jag. Så jag väljer att låta stormvinden blåsa i mitt hår och i mina lungor, blåsa rent allt damm och allt gammalt för att allt det nya skall kunna få plats i mitt liv. Både bokstavligt och själsligen. Vi får se om ögon kan öppnas och nytt liv kan slå rot för en ännu djupare kärleksrelation. Om inte så är jag glad över vår tid vi fick och som vi gjorde något gott av! Vilken vän och medmänniska jag har lärt känna. Och jag kan gärna tänka mig fler 'ränder' i mitt vardagsrum.. Inte bara mina! Rubb it off on me, but with style. Find the keys to my heart and I'll ask you to marry me.. No worries! But if the keys dont find It's way to my heart, I am a woman enough who wont teach or lead you to it. (That, has we wimen been doing too long now!!) I do think we need a pure transformation-revival amongst men today! Amen.

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

I et langt innlegg forteller Carola åpenhjertig om situasjonen som har oppstått, og at Jimmy har kjøpt seg en egen tomt på samme sted som skal stå klart innen årsskiftet.

Sangstjernen påpeker likevel at hun og Jimmy ikke har skilt lag, men at de ikke kommer til å bli samboere.

Hinder i forholdet

I innlegget ser det ut til at paret har diskutert årsaken nøye og kommet frem til at det er visse hindre man ikke kan overvinne for å kunne ta det neste steg i forholdet.

Den svenske artisten legger ikke skjul på at fremtiden for paret er usikker, og hinter til at de kanskje aldri kommer til å finne tilbake til hverandre igjen.

FLYTTER IKKE SAMMEN: Carola har avslørt at det kun blir henne som skal bo i den nye drømmeboligen. Foto: Instagram, Skjermdump
FLYTTER IKKE SAMMEN: Carola har avslørt at det kun blir henne som skal bo i den nye drømmeboligen. Foto: Instagram, Skjermdump Vis mer

«Vi kommer ikke til å flytte sammen før vi er forlovet og vil gå hele veien sammen med integritet og respekt for hverandres vurderinger og ulikheter. Uten ring = ingen forpliktelser eller ansvar. Vi må klare å forstå hverandre i gode og onde dager, og kunne løfte hverandre og bli det beste for hverandre før det å bli samboere blir aktuelt», er noe av det hun skriver i innlegget.

Carola skriver at hun er svært takknemlig for tiden de har hatt sammen og ydmyk for hva fremtiden vil bringe.

«Selv om vi har opplevd mye fint og vakkert sammen er vi ikke fremme ved det målet enda. Og det kan hende at vi aldri kommer dit til tross for alt det gode. Kanskje får vi være glade og takknemlige for alt vi fikk dele og oppleve sammen disse årene, med en viss sorg også såklart, da man alltid ønsker at det skal være en sterk kjærlighet livet ut», skriver hun og fortsetter:

«Men hjertet kan vi ikke lure eller undertrykke, ikke en gang til. Så jeg velger å la stormvinden blåse i mitt hår og i mine lunger, blåse alt støvet og alt det gamle slik at alt det nye kan passe inn i livet mitt. Både bokstavelig og åndelig. Vi vil se om øynene kan åpnes og om nytt liv kan forankres i et enda dypere kjærlighetsforhold. Hvis ikke er jeg glad for at all tiden vi fikk sammen, og at alt vi fikk gjort. For en venn og følgesvenn jeg har fått lære å kjenne», heter det videre i innlegget.

Det har ikke lyktes Se og Hør å få kontakt med Carola.

UNDERHOLDT: Da Carola opptrådte på «Allsang på grensen» viet hun litt ekstra oppmerksomhet til datteren Zoe (4), som satt blant publikum på første rad. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Carola sjekket opp Jimmy

I 2014 kunne Carola avsløre til den svenske avisen Expressen at hun hadde funnet lykken med en ny mann.

- En fantastisk, fantastisk mann, fortalte den svenske artisten om sin nye flamme.

Et halvt år senere ble det kjent at det var artisten Jimmy som hadde kapret hjertet til den folkekjære artisten.

I et tidligere intervju med Dagbladet Magasinet i 2015, sa Carola at kjæresten hennes så yngre ut enn det alderen hans skulle tilsi - men mente at han er i samme aldersgruppe som henne selv:

- Jeg vil ikke at folk skal tro at jeg er på barnerov her!, sa hun den gang.

I magasinintervjuet fortalte hun videre at det var hun som sjekket opp ham under en konsert i 2014. Da brukte hun nemlig sjekkereplikken «Noen mener at du og jeg burde bli sammen».

- Da så han på meg, og svarte: «Ja, det kan vi vel». Og vi lo så det hørtes i hele restauranten, fortalte hun og fortsatte:

- Så ble det oss! Før vi skiltes tok vi et bilde. Sto tett sammen, og da snudde han seg plutselig mot meg og kysset meg. Det var så herlig, og jeg tenkte at her kan jeg bli stående lenge. Han vant hjertet mitt gjennom humoren, stilen og kysset, ganske enkelt, sa hun til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKA: Carola Häggkvist hånd i hånd med kjæresten Jimmy Källqvist på Grammisgalan 2016 i Stockholm. Foto: Calle Andersson / IBL Bildbyrå/ NTB Scanpix
FORELSKA: Carola Häggkvist hånd i hånd med kjæresten Jimmy Källqvist på Grammisgalan 2016 i Stockholm. Foto: Calle Andersson / IBL Bildbyrå/ NTB Scanpix Vis mer

Drømte om bryllup

Kort tid etter at forholdet ble kjent innrømte Carola at hun og Jimmy hadde begynt å snakke om et fremtidig giftemål.

- Jeg ønsker å ha en ring på fingeren den dagen vi flytter sammen. Vi snakker om giftemål, men akkurat nå prøver vi begge å fokusere på karrieren, sa hun til Expressen og la til:

- Vi har en drøm om å gifte oss, men det er litt tidlig. Jeg har det kjempebra nå, så vi tar det helt rolig, strålte den nyforelskede sangfuglen.

Over et år senere gjestet den svenske sangstjernen NRK-programmet «Skavlan» og kom i en samtale om musikerkjæresten med programleder Fredrik Skavlan.

- Det er kjempemange som tror at jeg har møtt min forlovede og at vi skal gå hen og gifte oss. Og alle heier! Og det er fantastisk, fortalte hun i programmet.

Når Skavlan fulgte opp ved å spørre sangstjernen om hun skulle fri til kjæresten, ble Carola imidlertid fullstendig satt ut.

- Nei, jeg... Hva? kom det fra en noe perpleks Carola.

- Tenker du å fri? prøvde Skavlan seg igjen.

Mens publikum i salen brøt ut i latter, stotret «Fångad av en stormvind»-sangeren fram noen uidentifiserbare lyder og skjærte en grimase over Skavlans direkte spørsmål.

Den rutinerte artisten klarte til slutt å sno seg unna den ubehagelige situasjonen ved å komme med et ganske annet svar på spørsmålet.

SATT UT: Carola Häggkvist gjestet Skavlan i 2016, og ble helt satt ut når han spurte om frieri. Video: NRK Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Carola startet livet på barnehjem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer