Flytter fra hjembyen på grunn av «Skal vi danse»

Petter «Katastrofe» Kristiansen ser frem til sin nye tilværelse.

TAR KONKURRANSEN PÅ ALVOR: Petter «Katastrofe» Kristiansen har flyttet til Oslo for å jobbe målrettet mot «Skal vi danse»-finalen sammen med dansepartner Marianne Sandaker.  Foto: NTB scanpix
TAR KONKURRANSEN PÅ ALVOR: Petter «Katastrofe» Kristiansen har flyttet til Oslo for å jobbe målrettet mot «Skal vi danse»-finalen sammen med dansepartner Marianne Sandaker. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det begynner å tilspisse seg på parketten i «Skal vi danse», der det nå er åtte gjenværende kjendiser som konkurrerer.

Artisten Petter «Katastrofe» Kristiansen (27) er en av disse og tar nå konkurransen så alvorlig, at han har flyttet fra Fredrikstad til Oslo for å være nærmere dansestudio og dansepartner Marianne Sandaker.

- All pendlingen tærer på. Særlig nå under «Skal vi danse» hvor vi øver flere timer i uken. Det er veldig praktisk å ha flyttet inn i leilighet bare fem minutter fra Bislett der danseøvelsene foregår, sier han til Fredrikstad Blad.

Petter har fått en del lave poeng i konkurransen, men dommerne har kommentert at de merker stor forbedring for hver gang.

- Jeg var kjempefornøyd selv denne gangen og er glad for at alle mine fans der ute hjelper meg opp på listene gang etter gang, sa Petter til avisen etter siste sending.

STOR FORBEDRING: Dommerne har sagt at Petter blir mye bedre for hver runde på parketten.  Foto: NTB scanpix
STOR FORBEDRING: Dommerne har sagt at Petter blir mye bedre for hver runde på parketten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lengtet etter gjennombruddet

I forrige uke ble seerne litt bedre kjent med Katastrofe, som var i ferd med å leve opp til artistnavnet.

- Jeg har drevet med musikk hele livet. Har prøvd i så mange år og det fungerte ikke, så jeg hadde mange jobber ved siden av, fortalte Petter i programmet.

ENDELIG SUKSESS: Tidligere hadde 27-åringen flere jobber ved siden av musikken, men kan i dag livnære seg som artist. Her under VG-lista.  Foto: NTB scanpix
ENDELIG SUKSESS: Tidligere hadde 27-åringen flere jobber ved siden av musikken, men kan i dag livnære seg som artist. Her under VG-lista. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ved siden av musikken jobbet han blant annet som dørselger og på flyplass, før kameraten Stian «Staysman» Thorbjørnsen ba ham si opp jobben og satse ordentlig. Så, for to år siden kom endelig gjennombruddet.

- Fra å være han musikeren som absolutt ikke får til noe verdens ting, har det blitt VG-lista, Allsang, Norway Cup. Det var mye med det som bare betydde så mye for meg. 2014 - for et år ass..

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdag kl. 19.30.

LES OGSÅ: Linni Meister slår ut håret med Katastrofe