Flytter fra gården etter privat drama

André Olsen ferdig som bonde.

TØFF TID: Det har vært en vanskelig tid for André Olsen som både opplevde et tungt brudd og kjempet mot kreft.  Foto: TV 2
TØFF TID: Det har vært en vanskelig tid for André Olsen som både opplevde et tungt brudd og kjempet mot kreft. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: André Olsen (36) ble svært populær da han søkte kjæresten i TV2-programmet «Jakten på kjærligheten» i 2010, men tiden etter innspilling har ikke vært lett for Follebu-bonden. Nå har han solgt gården i Gausdal og flytter til Lillehammer for å være nærmere sine to barn.

- Det stemmer at jeg har solgt. Jeg har kjøpt nytt hus på Lillehammer, og ser fram til å begynne et nytt liv nærmere mine to barn, sier Olsen til Se og Hør.

Bonden forelsket seg i Caroline Flisnes, men lykken brast kort tid etter innspilling. 36-åringen har også vært åpen om sin kamp mot testikkelkreft. Som om ikke det var nok ble også Andrés far rammet av kreft.

- Det har vært en tøff tid, med mye bekymringer og store utfordringer. Jeg har vært veldig redd for pappa, men krysser fingrene for at han kommer seg raskt.

Les mer om jakten-bondens personlige drama i fredagens Se og Hør.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ville revurdert hele «Jakten»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer