Flytter fra ektemannen

- Han er skikkelig forbannet.

FLYTTER FRA EKTEMANNEN: Kendra Wilkinson har bestemt seg for å ta med seg sønnen og flytte tilbake til LA. Ektemannen Hank Baskett blir ikke med... Foto: All Over Press
FLYTTER FRA EKTEMANNEN: Kendra Wilkinson har bestemt seg for å ta med seg sønnen og flytte tilbake til LA. Ektemannen Hank Baskett blir ikke med... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har i flere måneder gått rykter om at den amerikanske TV-stjernen Kendra Wilkinson (24) - kjent fra serien «Playboyjentene», og den amerikanske fotballstjernen Hank Baskett (27) har problemer i ekteskapet.

Paret, som fikk sønnen Hank Baskett IV i fjor, har så langt avvist at det er trøbbel mellom dem, men nå ser det ut til at skriveriene stemmer.

Ifølge Life & Style magazine har nemlig Kendra bestemt seg for å ta med seg parets sønn og flytte tilbake til LA, mens ektemannen forbli i Minnesota, skriver Showbizspy.com.

- Hun har bestemt seg for å flytte tilbake til LA. Det kommer til å skje i midten av oktober. Hun er fast bestemt på dette og har fortalt Hank. Han er skikkelig forbannet, sier en kilde nær paret.

Det skal være uenighetene og kranglingen mellom de to stjernene som har ført til at Kendra ønsker å flytte tilbake til LA.

- Kranglingen mellom Kendra og Hank har vært skikkelig ille. De har hatt tårevåte diskusjoner, og har skreket til hverandre. Hank kan ikke forstå hvorfor hun ikke vil komme til Minnesota. Hver dag er som den reneste tortur for ham.
 
Hank spiller for tiden for Minnesota Vikings, men ifølger venner av paret har ikke Kendra noe ønske om å bo der.

TV-profilen mener nemlig at både vennene, familien og karrieremulighetene hennes er i LA, og at det derfor er naturlig at hun tar med seg sønnen dit.

- Hun har en jobb, og så har hun venner i LA og familie i San Diego. Hun har ikke lyst til å dra til Minnesota og ødelegge karrieren sin, sier kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: - Derfor fjernet hun gifteringen