Flytter fra ektemannen

- Jeg tror egentlig det blir kjempefint, sier Maria Mena om flyttingen til New York.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Maria Mena (28) var en av gjestene da skuespiller Pia Tjelta (36) lanserte sin kjolekolleksjon på Nationaltheatret sist uke.

Samme dag fikk 28-åringen Bjørn Eidsvåg til å gråte under innspillingen av TV2-programmen «Senkveld».

PÅ FLYTTEFOT: Maria Mena flytter snart til New York. Ektemannen blir ikke med. Torsdag sist uke var hun på visningen av «Pia Tjelta by TiMo», selvfølgelig iført kjole designet av sine gode venninne Pia.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Maria Mena flytter snart til New York. Ektemannen blir ikke med. Torsdag sist uke var hun på visningen av «Pia Tjelta by TiMo», selvfølgelig iført kjole designet av sine gode venninne Pia. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer


«My Lullaby»-sangerens ektemann Eivind Sæther (32) var også til stede under visningen – uten at han viste seg ved konas side. Om ikke lenge blir de skilt av et helt verdenshav. Maria planlegger nemlig å flytte til New York for en periode.

– Hvordan blir det når ektemannen er igjen i Norge?

– Ja, hvordan blir det? Jeg tror egentlig det blir kjempefint. Vi jobber veldig tett sammen til vanlig. Husk at vi sitter hjemme ved stuebordet og skriver sammen. Så jeg tror egentlig han kommer til å like å være litt alene. Handler det ikke om at «Distance makes the heart grow fonder»? sier Mena til Seoghør.no.

Videointervjuet med Maria Mena finner du øverst i saken.

Paret har vært sammen i syv år, og gift i snart to. Eivind jobber som journalist, mens Maria skriver ny musikk. Hun flytter til New York nettopp for å finne inspirasjon til nye låter.

HVER FOR SEG: Marias ektemann Eivind Sæther (midten) var også tilstede på visningen, men han poserte ikke på bilde med kona.  Foto: Andreas Fadum
HVER FOR SEG: Marias ektemann Eivind Sæther (midten) var også tilstede på visningen, men han poserte ikke på bilde med kona. Foto: Andreas Fadum Vis mer

– Det er litt deilig å savne hverandre?

– Ja, det er noe med det. Og så skal man være sammen resten av livet, og da er det helt greit å ta en måned fri – synes jeg, smiler Mena, som godt kunne tenke seg å gjøre som venninnen Pia Tjelta.

– Jeg har en designer i magen. Kanskje en dag, hvis noen har lyst til å samarbeide med meg og hjelpe meg? Men når jeg ser hvor hardt Pia har jobbet, å vie så mye energi og tid til noe … Da er det musikken som kommer først.  

LES OGSÅ: Maria Mena var alene på julaften i tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer