Sara Emilie Tandberg:

Flytter: - Forelsket meg veldig

Influenseren kjøpte drømmeboligen på selveste kvinnedagen.

FLYTTER: Familien på tre skal flytte fem minutter unna der de bor nå. Foto: Privat
FLYTTER: Familien på tre skal flytte fem minutter unna der de bor nå. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sara Emilie Tandberg (29), en av Norges største influensere, er nok mest kjent for sin kroppsaktivisme og stadige humoristiske innlegg i sosiale medier.

Influenseren har nærmere 350.000 følgere på Instagram og har i lang tid delt bilder og glimt av både familie og hverdag. Hun gleder også mange med å spre kroppspositivisme.

I fjor sommer ble det kjent at Sara Emilies forhold hadde tatt slutt, til manges store overraskelse. I ti år var hun sammen med Robin Daldorff Magnussen, paret var samboere og har også to barn sammen.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Sara Emilie delte den gang den triste bruddnyheten på Instagram i form av et åpenhjertig innlegg, som hun ikke la skjul på at hadde vært vanskelig å skrive.

«Jeg vet ikke helt hvordan man starter et innlegg som dette. Jeg hadde aldri trodd det var en post jeg skulle poste i løpet av livet mitt. Men her sitter jeg, og prøver å finne de riktige ordene uten å la følelsene ta overhånd», skrev hun blant annet.

- Ikke planlagt i det hele tatt

Over åtte måneder har gått siden den gang, og nå melder influenseren at hun har tatt et nytt, stort livsvalg.

29-åringen har kjøpt ny bolig til en prislapp på 11,3 millioner.

- Jeg kjøpte hus på tirsdag, det var egentlig ikke planlagt i det hele tatt. Jeg har sett litt, men jeg kjøpte jo ut eksen i sommer, så jeg hadde planer om å holde meg her i dette huset, røper hun overfor Se og Hør.

RUMPE: Sara Emilie Tandberg var ny i «Bloggerne» så vi tok en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Men så dukket det opp en bolig hun ville se på. Likevel følte Sara Emilie seg 99 prosent sikker på at hun ikke skulle gå for den, og tenkte derfor at hun ikke trengte å ha med seg noen på visning.

- Så bare forelsket jeg meg veldig i det huset, innrømmer hun.

Influenseren bestemte seg: Det huset skulle hun ha - og slik ble det. Gladnyheten delte hun også med sine mange følgere på Instagram.

Selv om Sara Emilie ikke synes det har vært vanskelig å bli igjen i boligen hun en gang delte med ekskjæresten, setter hun pris på å få en helt ny og fersk start.

Fem minutter unna

Den nye boligen er bare fem minutter unna der Sara Emilie og barna bor i dag, og hun påpeker at de får både bedre plass og at logistikken også blir enklere.

Influenseren legger heller ikke skjul på at hun følte på litt ekstra «power» da salget var i boks.

TV-AKTUELL: Influenser og reality-profil Sofie Karlstad er aktuell i britiske «Celebrity Ex on the Beach», men kommer reality-eksen Mario Riera til å dukke opp der? Du får svaret. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Thea Hope. Video: Discovery + / Paramount + / Rød Løper Vis mer

- Jeg kjøpte på kvinnedagen! Og det er første gang jeg har kjøpt helt alene. Jeg trengte ikke å spørre noen hva de synes, jeg tenkte bare på meg selv og barna, sier Sara Emilie, og legger til at det var en godfølelse å kjenne på at hun hadde mulighet til å kjøpe drømmehuset helt selv.

Ifølge Sara Emilie har barna allerede fått beskjed om flyttingen de nå står overfor - og de skal ha tatt det kjempefint.

- Det var jeg nervøs for, erkjenner influenseren overfor Se og Hør.

Hun forklarer videre at hun satte seg ned med dem i sofaen, viste bilder på storskjerm og fortalte om hva som skulle skje. Ifølge Tandberg ble barna umiddelbart entusiastiske, reiste seg opp og trodde flyttingen skulle skje med en gang - de skjønte nemlig ikke hvorfor moren ikke hoppet opp av sofaen for å sette i gang.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

- Så da måtte jeg forklare dem litt om visning, budrunder og den slags. At vi nå må selge vårt hus først, sier Sara Emilie.

Etter planen skal familien på tre flytte til sommeren. Sara Emilie erkjenner at hun nå har litt dårlig tid, hun har nemlig en hel del oppussing igjen å gjøre der hun bor nå før bilder kan tas og annonse legges ut. De neste to ukene blir derfor hektiske, avslører hun.

LES OGSÅ: Derfor flyttet hun

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer