Sara Emilie Tandberg:

Flytter: - Forelsket meg veldig

Influenseren kjøpte drømmeboligen på selveste kvinnedagen.

FLYTTER: Familien på tre skal flytte fem minutter unna der de bor nå. Foto: Privat
FLYTTER: Familien på tre skal flytte fem minutter unna der de bor nå. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sara Emilie Tandberg (29), en av Norges største influensere, er nok mest kjent for sin kroppsaktivisme og stadige humoristiske innlegg i sosiale medier.

Influenseren har nærmere 350.000 følgere på Instagram og har i lang tid delt bilder og glimt av både familie og hverdag. Hun gleder også mange med å spre kroppspositivisme.

I fjor sommer ble det kjent at Sara Emilies forhold hadde tatt slutt, til manges store overraskelse. I ti år var hun sammen med Robin Daldorff Magnussen, paret var samboere og har også to barn sammen.

Sara Emilie delte den gang den triste bruddnyheten på Instagram i form av et åpenhjertig innlegg, som hun ikke la skjul på at hadde vært vanskelig å skrive.

«Jeg vet ikke helt hvordan man starter et innlegg som dette. Jeg hadde aldri trodd det var en post jeg skulle poste i løpet av livet mitt. Men her sitter jeg, og prøver å finne de riktige ordene uten å la følelsene ta overhånd», skrev hun blant annet.

- Ikke planlagt i det hele tatt

Over åtte måneder har gått siden den gang, og nå melder influenseren at hun har tatt et nytt, stort livsvalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer