Flytter etter hjerneslaget

Høyre-profil Per-Kristian Foss selger luksusboligen til fordel for en mer praktisk leilighet.

<strong>FLYTTER:</strong> Per-Kristian Foss og ektemannen Jan Erik Knarbakk flytter fra funkisleiligheten på Bygdøy Allé til en bolig på Frogner.  Foto: Stellapictures
FLYTTER: Per-Kristian Foss og ektemannen Jan Erik Knarbakk flytter fra funkisleiligheten på Bygdøy Allé til en bolig på Frogner. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig overrasket Høyre-toppen Per-Kristian Foss alle da han under et intervju på «Skavlan» fortalte at han hadde hatt hjerneslag.

Nå har Foss og ektemannen Jan Erik Knarbakk (59) solgt sin praktfulle funkisbolig på Bygdøy Allé til fordel for en ny leilighet på Frogner.

- Vi har flyttet til en annen leilighet på Frogner, bekrefter Foss til Se og Hør.

Ekteparet har tjent flere millioner på salget av villaen som de kjøpte for 1,8 millioner i 1993 og solgte for 9,5 millioner.

Politikeren forteller at det ikke er noen sammenheng mellom flyttingen og hjerneslaget, og at avgjørelsen ble tatt før han ble rammet.

Les mer og se bilder av boligene i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kongen hasteoperert etter ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer