Sofie Nilsen:

Flytter etter bruddet: - Hadde angret

Sofie Nilsen planlegger å følge drømmen om det store utland når det tillates.

Sofie Nilsen har blitt singel, og nå venter nye eventyr i hovedstaden. Vis mer
Publisert

I midten av april kunne «Paradise Hotel»-paret Sofie Nilsen (25) og Morten Botten (25) avsløre at de hadde gjort det slutt etter å ha funnet lykken på skandalehotellet i 2017.

Flere måneder før paret bekreftet bruddet hadde det lenge versert rykter om at de faktisk hadde gått hver til sitt.

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skrev Nilsen på bloggen sin da hun bekreftet ryktene for et par måneder siden.

Til hovedstaden

Tidligere i år ble det kjent at de skulle selge leiligheten sin i Trondheim, og at bloggeren hadde planer om å reise til USA. Slik blir det ikke, men hun kan likevel avsløre overfor Se og Hør at hun nå er på flyttefot.

NYTT HJEMSTED: Etter bruddet har Sofie Nilsen fått ny adresse. Nå avslører hun framtidsplanene. Foto: Espen Solli /TV 2
NYTT HJEMSTED: Etter bruddet har Sofie Nilsen fått ny adresse. Nå avslører hun framtidsplanene. Foto: Espen Solli /TV 2 Vis mer

- Jeg har bestemt meg for å flytte til Oslo. Jeg hadde egentlig tenkt til å dra og farte litt rundt i USA, men så kom coronaviruset, så jeg kommer meg ingen steder, forteller Nilsen.

I stede for å bli værende i Trondheim eller Tromsø fant hun ut at det var bedre å korttidsleie i hovedstaden. Hun har dog ingen konkret plan for hva hun skal gjøre her, men forteller at hun skal nyte sommeren, sole seg, dra litt ut og jobbe.

Kjæresterykter: Morten Botten havnet i en Jodel-storm etter at noen, ved en tilfeldighet, filmet en samtale han hadde på fest. Nå svarer han på ryktene. Vis mer

Skal følge drømmen

Selv om coronapandemien satt en stopper for USA-drømmen denne gangen, har hun ikke lagt fra seg planen om å reise over dammen på et senere tidspunkt.

- Jeg har egentlig bare lyst til å gjøre noe annet karrieremessig. Jeg føler at Norge blir litt lite og jeg liker selv å følge folk som er i utlandet. I tillegg til at jeg elsker å være der, så why not.

På spørsmål om hun planlegger å reise til USA for å lage innhold til kanalene sine i sosiale medier, forteller Nilsen følgende:

- Ja, men også for å gjøre noe annet. Nå kan jo jeg ta med meg jobben min overalt, og jeg har alltid hatt veldig lyst til å prøve å bo litt i USA. Jeg kommer til å angre hvis jeg ikke gjør det.

View this post on Instagram

Hiking

A post shared by Sofie Caroline Nilsen (@sofieenilsen) on

Fram til det åpnes for reiser igjen skal hun altså bo i hovedstaden, og er for tida bosatt på Frogner i en leilighet på 54 kvadratmeter sammen med hunden Celine.

- Jeg lever veldig bra og leiligheten er veldig fin. 54 kvadratmeter er mer enn nok for meg. Det er høyt under taket, store vinduer og god planløsning. Den føles veldig stor, kan hun fortelle.

For tida er den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren ikke på leiting etter nye gutter, og mener det er deilig å ha senga for seg selv.

RABALDER: Det ble rabalder da Sofie Nilsen, med venner, dro på Halloween-fest i LA i det noen sier var vågale kostymer. Nå vises episoden i «Bloggerne», og Sofie svarer på kritikken. Vis mer

Bevarte vennskapet

Nå har jeg jo bodd alene en god stund, fordi Morten har bodd i Oslo og jeg har vært i Trondheim. Det går overraskende bra, godt å ha senga for seg selv.

- Akkurat nå er jeg veldig lite interessert i å ha noen å dele den med. Jeg vært i forhold siden jeg var typ 16 år. Jeg er halvveis til 50 og tenker at det er viktig å nyte livet litt også.

VENNER ETTER BURDDET: Morten Botten og Sofie Nilsen avslørte for to måneder siden at de hadde gjort det slutt. Det betyr imidlertid ikke at de har kuttet all kontakt. Foto: Espen Solli / TV 2
VENNER ETTER BURDDET: Morten Botten og Sofie Nilsen avslørte for to måneder siden at de hadde gjort det slutt. Det betyr imidlertid ikke at de har kuttet all kontakt. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

I Oslo befinner også ekskjæresten Morten Botten seg, og paret har bevart vennskapet etter bruddet.

- Morten bor i Oslo hos en venn, og han var på besøk hos meg her om dagen og skrudde opp gardinstanga for meg, forteller hun, og fortsetter:

- Vennskapet mellom oss fungerer veldig bra. Vi har en god kontakt og er gode venner. Det er jeg veldig glad for.

LES OGSÅ: I hardt vær: - Ingen skam

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer