<strong>NYTT KRYPINN:</strong> Fridtjov
 Såheim&nbsp;<span style="background-color: initial;">flytter få meter unna boligen han </span><span style="background-color: initial;">og Henriette Steenstrup solgte i fjor. Foto: Espen Solli, Se og Hør</span>
NYTT KRYPINN: Fridtjov Såheim flytter få meter unna boligen han og Henriette Steenstrup solgte i fjor. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup:

Flytter et steinkast unna hverandre etter bruddet

Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har kjøpt hver sin bolig i samme nabolag.

Publisert

I september i fjor ble det kjent at Henriette Steenstrup (42) og Fridtjov Såheim (48) har gjort det slutt. Skuespiller-eksene var gift i ti år og har to barn sammen. I høst solgte de sin moderne villa på Nordberg i Oslo for 18 millioner kroner, og har nå funnet seg nye boliger.

Fridtjov flytter ikke langt, og har kjøpt en bolig litt lenger ned i samme gate for hele 8,9 millioner kroner - 1,2 millioner kroner over takst.

Fortsatt venner

Han skal dermed bo få minutter unna Henriette – hun har nemlig kjøpt en lekker toppleilighet med to terrasser for 8,6 millioner kroner – i samme nabolag.

<strong>I SALG NÅ:</strong> I nyeste nummer av Se og Hør kan du se bilder av de nye hjemmene til Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du se bilder av de nye hjemmene til Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Til tross for bruddet har Henriette og Fridtjov bevart vennskapet, og ønsker nok å bo nær hverandre for å gjøre hverdagen lettere for barna. Skuespillerne er begge engasjerte foreldre, og Steenstrup har tidligere skrytt av Fridtjovs lag med barna.

– Han er verdens beste pappa! Flink og raus, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

De profilerte skuespillerne har jobbet sammen ved flere anledninger i serier som «Lilyhammer» og «En god nummer to». Til våren er de nok en gang TVaktuelle sammen i den ferske TV 2-serien «En bit av historien», der de ser med humoristisk blikk på ulike perioder i Norges historie.

– Vi gikk fra hverandre en stund etter at denne serien var innspilt, etter å ha sklidd fra hverandre over en lang tid. Vi samarbeidet godt under serien og gjør det ennå, og vi jobber gjerne sammen igjen. (...) Nå gleder vi oss til å lansere denne serien, sa de i en felles uttalelse ifølge TV 2.

Perfekt prosjekt

At Steenstrup og Såheim valgte et historisk TV-prosjekt, var ikke tilfeldig.

– Dette var en mulighet for oss å teste ut noe vi er oppriktig interessert i. Jeg har lest de 12 Aschehoug-bindene om Norges historie. Henriette elsker å kle seg ut og spise, så dette var rett og slett et perfekt prosjekt for oss, sier Såheim i en pressemelding. At det tidligere ekteparet samarbeider godt er det liten tvil om. Allerede året før de giftet seg, sto de på scenen sammen, og bryllupet fant sted på Nesoddtangen i 2006.

– Vi giftet oss 1. juli og feiret dagen med båttur og fest på Nesoddtangen, fortalte Steenstrup til VG den gangen.

LES OGSÅ: Brudd etter ti års ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer