Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup:

Flytter et steinkast unna hverandre etter bruddet

Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har kjøpt hver sin bolig i samme nabolag.

NYTT KRYPINN: Fridtjov
 Såheim flytter få meter unna boligen han og Henriette Steenstrup solgte i fjor. Foto: Espen Solli, Se og Hør
NYTT KRYPINN: Fridtjov Såheim flytter få meter unna boligen han og Henriette Steenstrup solgte i fjor. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert

I september i fjor ble det kjent at Henriette Steenstrup (42) og Fridtjov Såheim (48) har gjort det slutt. Skuespiller-eksene var gift i ti år og har to barn sammen. I høst solgte de sin moderne villa på Nordberg i Oslo for 18 millioner kroner, og har nå funnet seg nye boliger.

Fridtjov flytter ikke langt, og har kjøpt en bolig litt lenger ned i samme gate for hele 8,9 millioner kroner - 1,2 millioner kroner over takst.

Fortsatt venner

Han skal dermed bo få minutter unna Henriette – hun har nemlig kjøpt en lekker toppleilighet med to terrasser for 8,6 millioner kroner – i samme nabolag.

Til tross for bruddet har Henriette og Fridtjov bevart vennskapet, og ønsker nok å bo nær hverandre for å gjøre hverdagen lettere for barna. Skuespillerne er begge engasjerte foreldre, og Steenstrup har tidligere skrytt av Fridtjovs lag med barna.

– Han er verdens beste pappa! Flink og raus, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

De profilerte skuespillerne har jobbet sammen ved flere anledninger i serier som «Lilyhammer» og «En god nummer to». Til våren er de nok en gang TVaktuelle sammen i den ferske TV 2-serien «En bit av historien», der de ser med humoristisk blikk på ulike perioder i Norges historie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer