Kaley Cuoco:

Flytter endelig sammen med ektemannen

«The Big Bang Theory»-stjernen og ektemannen giftet seg for to år siden, men har ikke bodd sammen - før nå.

GIFT: Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook har vært gift i to år - først nå flytter de sammen. Foto: NTB scanpix
GIFT: Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook har vært gift i to år - først nå flytter de sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Kaley Cuoco (34) gjorde braksuksess med sin rolle som Penny i tv-serien «The Big Bang Theory», og har flere ganger vært å se i toppen av Forbes' lister over verdens rikeste kvinnelige skuespillere.

Cuoco har også hatt et innholdsrikt kjærlighetsliv, med en rekke korte forhold, forlovelser og et brutt ekteskap etter bare 21 måneder. Likevel skjøt hun gullfuglen da hun i 2016 ble koblet til milliardærarvingen Karl Cook (29), som hun i 2018 giftet seg med.

Paret har siden skapt en rekke overskrifter, da de for mange har levd i et utradisjonelt ekteskap - i hvert sitt hjem. Nå, to år etter de ble smidd i Hymens lenker, skal de endelig flytte sammen.

Vis mer

Nytt hus

Det var under et intervju med Access Hollywood at 34-åringen kunne røpe at hun omsider skal bo under samme tak som ektemannen. Til nettstedet kunne hun også avsløre at huset de har bygget nå står klart - og at det er der de nå skal starte dette nye kapittelet.

- Vi har bygget, vi er så spente. Vi har ikke tilbrakt én natt i det ennå, da. Faktisk har Karl vært hjemme og da har jeg spurt «Hvorfor drar du ikke og bor i huset?», men han venter på at jeg skal komme og til vi har alle dyrene våre der, forteller Cuoco, som for tiden er bosatt i New York mens hun spiller inn en ny serie.

Planen skal være å flytte inn når innspillingen er over, noe skuespilleren forteller skal skje i løpet av april.

View this post on Instagram

🏠🖤👫

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

- Det kommer til å bli første gang vi er i det nye huset. Vi har det stødig. Han ga meg letterman-jakken sin (sportsjakke som er vanlig på high school og college, journ.anm.) og vi flytter inn sammen, forteller hun til nettstedet.

DYREVENNER: Karl Cook og Kaley Cuoco eier flere dyr sammen. Her med to av hundene på rød løper i Hollywood i november 2018. Foto: Amanda Edwards/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix
DYREVENNER: Karl Cook og Kaley Cuoco eier flere dyr sammen. Her med to av hundene på rød løper i Hollywood i november 2018. Foto: Amanda Edwards/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix Vis mer

Det var i august i fjor at skuespilleren avslørte den utradisjonelle siden ved ekteskapet sitt.

- Vi har et veldig ukonvensjonelt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tiden. Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, fortalte hun til E! News.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Gikk av skaftet

Da Cuoco gjestet talkshowet «The View» i november kunne hun fortelle om de voldsomme reaksjonene innrømmelsen vekket.

- Jeg skapte overskrifter da jeg sa at vi ikke bor sammen ennå. Folk gikk av skaftet. De kunne ikke tro det, avslørte hun, ifølge People.

Mens skuespillerstjernen selv har oppholdt seg store deler av de sist månedene i New York, har Cook holdt seg nærmere solfylte California. Cook er nemlig profesjonell rytter, og er av naturlige grunner derfor avhengig av å være i nærheten av hestene sine.

View this post on Instagram

♥️ Valentine ♥️

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Selv om avstanden til tider er stor, mener ikke Cuoco at det har hatt noe å si på kjærligheten dem imellom.

- Vi har bare ikke vært under samme tak, men det har funket strålende for oss. Vi elsker det, så jeg forstår ikke hvorfor andre folk har så store problemer med det, fortalte hun til «The View» i høst, ifølge People.

Giftet seg

Som nevnt giftet Cuoco og ektemannen seg i 2018. Bryllupet sto et halvår etter at Cook fridde og fikk «ja», på kjærestens egen 32-årsdag. Paret ble offisielt mann og kone i en romantisk seremoni foran familie og venner i storbyen San Diego sør i California, ifølge E! News.

Den gledelige nyheten delte skuespilleren selv på sin Instagram, der følgerne også fikk se hennes utradisjonelle bryllupsantrekk - en buksedress av blonder, toppet med en kappe av samme stoff.

View this post on Instagram

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

På et annet bilde får man et bedre bilde av den spreke buksedressen.

View this post on Instagram

Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Til bildet skrev Cuoco følgende:

- Okei, la oss feste.

LES OGSÅ: - Jeg gråt som et barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer