Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Flytter: - Må lytte til kroppen

Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen selger hjemmet og flytter til Sørlandet.

PÅ FLYTTEFOT: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen har lagt boligen ut for salg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen har lagt boligen ut for salg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Laurtizen har nok å henge fingrene i om dagen.

For mens Sjåstad Christiansen er midt i innspillingen av en ny sesong av TV 2-suksessen, avslørte paret i mai at de venter sitt første barn sammen.

Mandag kveld kan de også avsløre at de selger rekkehuset i Voksenkollen. Boligen ligger ute til en prislapp på 10,5 millioner kroner, og på Instagrams historiefunksjon skriver Christiansen at det er veldig trist, men samtidig spennende å skulle flytte.

«Det ble ikke mange år i dette fantastiske huset, men når du er to av Norges mest spontane mennesker, med maur i ratatta, så må man bare lytte til kroppen som nå roper GRIMSTAD», skriver hun.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes komme i kontakt med Tiril Sjåstad Christiansen.

SEIER: Søndag kveld ble det klart at det var Tiril Sjåstad Christiansen som vant årets «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammes. Video: Thea Hope Vis mer

Babynyhet

Som nevnt kommer boligsalget bare kort tid etter at paret avslørte at de venter sitt første barn sammen. Overfor Se og Hør fortalte tv-profilen og den tidligere idrettsstjerna at det er stas å være gravid.

- Det blir utrolig gøy og vi gleder oss masse. Nå tror jeg den idrettsbarnehagen fra Idrettsgallaen må bli noe av, sa hun.

«Vet ikke helt hva jeg skal si. Men noe jeg har gleda meg til i evigheter er endelig på gang. Fy dette kommer til å bli helt rått. Dette nailer vi lett elskling», skrev Lauritzen på Instagram da de avslørte babynyheten.

Den gledelige beskjeden om familieforøkelse kom bare kort tid etter at paret måtte utsette bryllupet som følge av coronapandemien.

Usikker på Italia-bryllup

Duoen skulle i utgangspunktet ha blitt smidd i hymens lenker i Italia i august, men har nå sett seg nødt til å utsette hele bryllupet.

- Det er nesten så jeg har glemt det allerede, eller fortrengt det, sa hun til «God kveld Norge».

Det er imidlertid usikkert om paret fortsatt kommer til å gifte seg i Italia neste år da Christiansen kunne fortelle at de er åpne for andre muligheter.

VINNEREN: Tiril Sjåstad Christiansen slo Kathrine Sørland på målstreken i «Farmen Kjendis» 2019. Her jubler hun rett etter seieren. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

- Stian har plutselig blitt veldig gira på Geilo. Så nå ser det ut som at det kanskje blir der. Vi får se, fortalte hun.

Christiansen har tidligere fortalt til Se og Hør at bryllupet skulle finne sted 8. august 2020 - en dato de ifølge Lauritzen satt allerede første uka de møttes.

Paret møttes nemlig for første gang under en OL-samling i 2017, men fikk bare møttes et par ganger før de tilbrakte sju uker fra hverandre grunnet jobb. Da de først fikk tid sammen valgte de å reise på en ferie til Spania.

Da de to turtelduene avslørte i 2017 at de hadde funnet lykken, fortalte Christiansen overfor TV 2 at det føltes ut som om de hadde vært sammen i ti år - selv forklarte hun at de hadde vært sammen i fire måneder.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer om luksuslivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer