Sophie Elise Isachsen:

Flytter: - Alt til sin tid

Har punget ut for «drømmeleiligheten» - og selger rekkehuset.

PÅ FLYTTEFOT: Sophie Elise Isachsen røper tirsdag at hun har kapret drømmeleiligheten. Foto: Berit Roald / NTB
PÅ FLYTTEFOT: Sophie Elise Isachsen røper tirsdag at hun har kapret drømmeleiligheten. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden kom influenser Sophie Elise Isachsen (26) hjem etter å ha vært på innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen Kjendis».

«Det har vært lang tid uten kontakt med omverdenen, uten strøm, innlagt vann, deodorant, klokke, fuktighetskrem, og alt annet som man plutselig lærer at man ikke trenger likevel. Opplevelsen har vært den rareste, mest intense, fineste og kompliserte noensinne», var blant det hun skrev i sitt første innlegg på sin private Instagram etter at hun kom hjem igjen.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

Kapret drømmeleiligheten

Siden da har det gått fort i svingene for Isachsen, som nå røper at hun har kjøpt leilighet som hun skal flytte inn i allerede i september. Det kommer frem i en story på Instagram.

«HURRA!! Drømmeleiligheten er nå min, og jeg flytter i september», skriver hun.

Overfor Se og Hør utdyper influenseren flytteplanene og leilighetskjøpet.

- Det blir fint å flytte, jeg gleder meg veldig. Leiligheten er stor, fin, lys og i et område jeg har drømt om lenge, men aldri hadde sett for meg at jeg skulle få råd til, skriver hun i en tekstmelding.

NYTT HJEM: Sophie Elise har punget ut for denne leiligheten. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé
NYTT HJEM: Sophie Elise har punget ut for denne leiligheten. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé Vis mer

Videre skriver 26-åringen at hun har planer om å selge huset hun nå bor i neste måned.

- Har elsket å bo der, men alt til sin tid, legger hun til.

NYOPPUSSET: Kjøkkeninnredningen i influenserens nye leilighet er fra 2020. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé
NYOPPUSSET: Kjøkkeninnredningen i influenserens nye leilighet er fra 2020. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé Vis mer

Punget ut

Isachsen røper også at hun ga 13 millioner for leiligheten som er plassert på vestkanten i Oslo.

Nyheten om leilighetskjøpet kom bare kort tid etter at Isachsen hintet på Instagram at hun var på utkikk etter en ny leilighet i området Tjuvholmen, Sørenga, Barcode, St. Hanshaugen og Ekebergsskrenten.

Det var i 2018 at Isachsen gikk til innkjøp av rekkehuset hun nå bor i. Nyheten delte hun på bloggen sin, hvor hun fortalte at hun skulle pusse opp nesten hele rekkehuset.

SKAPTE STORM: Fetisha, kjent fra «Sophie Elises verden», deler mye av seg selv på Instagram. Så vi tok en prat med henne om hvilke reaksjoner hun får på bildene hun legger ut. Vis mer

«Herregud, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal si dette, for jeg er så glad. I dag vant jeg budrunde, og er herved lykkelig eier av et REKKEHUS!! Herregud! Nå kommer jeg til å ha to etasjer, tre soverom, to bad og egen hage. Med Kasper da, som også skal bo der så klart. Men HERREGUD! Dette er virkelig et nytt kapitel i livet, jeg er så glad. Jeg gleder meg masse til å ta dere med på innredningen, vi skal pusse opp cirka alt sammen», var blant det hun skrev den gang.

Nå skal hun altså selge rekkehuset.

Opplevde ubehagelig hendelse

Det har imidlertid ikke bare vært fryd og gammen i løpet av tiden hun har bodd i rekkehuset. I mars opplevde hun nemlig en svært ubehagelig hendelse utenfor rekkehuset sitt. Isachsens drømmebil ble utsatt for hærverk, bare to dager etter at hun fikk den.

«Nå nettopp, da jeg parkerte utenfor mitt eget hjem, har noen gjort hærverk på den og kjørt en stor kniv rett inn i dekket», var blant det hun skrev på Instagram-story, før hun la til at bilen ble tauet bort.

HAT: Sophie Elise mottok hat etter at hun ble nominert til årets Gullbarbie. Vis mer

Isachsen forklarte videre at saken var anmeldt til politiet, men at hun bor i et veldig skjermet område, og derfor hadde liten tro på at de finner ut hvem som hadde utført handlingen.

Som en av landets største influensere, kunne Isachsen også fortelle at hun hadde opplevd flere ubehagelige hendelser hjemme, og at hun ikke hadde telling på hvor mange ganger hun har måttet spørre naboer om hun kan ringe dem midt på natten dersom det skulle være noe.

VISER FREM BOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

LES OGSÅ: Vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer