MÅTTE FORLATE FLYET: Keith Urban, Sunday Rose og Nicole Kidman måtte forlate flyet, da de var på vei fra Australia til USA, da det ble funnet en teknisk feil i motoren. Foto: Stella Pictures
MÅTTE FORLATE FLYET: Keith Urban, Sunday Rose og Nicole Kidman måtte forlate flyet, da de var på vei fra Australia til USA, da det ble funnet en teknisk feil i motoren. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flyskrekk for Kidman-familien

Den lille familien var ivrige etter å komme tilbake til USA til jul. Men flyproblemene gjorde sitt for å ødelegge.

Publisert
SEHER.NO: Etter å ha tilbragt en uke i Australia, var Nicole Kidman (43) og hennes lille familie ivrige etter å komme hjem til USA.

Den vakre skuespilleren, hennes ektemann Keith Urban og deres datter Sunday Rose (2), hadde planer om å komme hjem til USA i god tid til å forberede julen - men planen ble gjort umulig, på grunn av flyproblemer.

Da det ble funnet en teknisk feil i flyets motorer, ble alle passasjerene bedt om å forlate flyet og gå tilbake til terminalen. Der ble de sittende i flere timer.

Countrystjernen Keith og Nicole nektet å sitte i timesvis og vente på terminalen. Derfor bestemte de seg for å returnere til sitt hjem i Sydney. Selv om deres medpassasjerer gikk gå ombord på flyet senere på dagen, så valgte det berømte paret å fly hjem dagen etter, på julaften.

43-åringen så feststemt ut i en stilig rød maxikjole, svart blazer og flate sandaler. Mens lille Sunday Rose så skjønn ut i en flerfargtr kjole.

Da familien endelig ankom flyplassen i Los Angeles, LAX, på julaften, fløy de videre til Nashville i Tennesse, hvor de bor størsteparten av året.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Barna valgte å bo med Tom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer