FALCON 900: Det er et fly av typen Falcon 900 EX EASY Hagen eier.
FALCON 900: Det er et fly av typen Falcon 900 EX EASY Hagen eier. Vis mer

Flyr syk venninne hjem

Stein Erik "Rimi" Hagen flyr sin ekskones syke venninne hjem til jul.

Publisert

SEHER.NO: Da finansmannen og Rimi-gründeren Stein Erik Hagen (51) fikk vite at hans ekskones alvorlig syke venninne (33) slet med å komme seg hjem til jul, stilte han sitt eget privatfly til disposisjon, skriver VG.


Kvinnen, som i flere år har vært god venninne med Hagens ekskone Caroline Stang, har lenge ligget alvorlig syk på Ullevål Universitetssykehus. Og de siste ukene har hun vært så syk at sykehuset ikke fant det forsvarlig å sende henne hjem til Bergen med rutefly eller tog.


Dermed så det ut til at hun ikke fikk feiret julen med sin familie.


Men da bestemte "julenissen", i Stein Erik Hagens form, seg for å tak i saken og i dag flyr hun altså fra Gardermoen til Flesland i milliardærens Falcon 900 EX EASY.


- Jeg har bodd i Oslo i ti år, men aldri feiret jul her. Det betyr alt for meg å få feire julen i Bergen med familie og venner. Dette var utrolig snilt av ham. Det er ikke mange som får oppleve slik sjenerøsitet, sier hun til VG.


Ifølge Hagens ekskone Caroline Stang, som er kjempetakknemlig for eksmannens hjelp, var det parets sønn som kom opp med ideen om å spørre pappa om hjelp til å løse venninnens problem.


- Pappa er så barmhjertig og snill at han sikkert stiller opp, skal sønnen ha sagt.


LES OGSÅ: - Finansfiffens lekre fruer


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer