FLYR JORDA RUNDT: Kristen planlegger nå å fly til Australia for å redde forholdet til Robert Pattinson. Foto: All Over Press
FLYR JORDA RUNDT: Kristen planlegger nå å fly til Australia for å redde forholdet til Robert Pattinson. Foto: All Over PressVis mer

Flyr jorden rundt for å redde forholdet

Kristen Stewart er desperat etter å redde forholdet med Robert Pattinson.

SEOGHØR.NO:    I suksessfilmene «Twilight» spiller Kristen Stewart (22) og Robert Pattinson (26) kjærester, og som kjent fant de tonen privat også.

Forholdet gikk derimot på et stort skjær i sjøen da Stewartinnrømmet utroskap med «Snow White and the Huntsman»-regissøren Rupert Saunders (41) i fjor sommer.

«Harry Potter»-kjekkasen Pattinson viste imidlertid storsinn og tok sin angrende kjæreste tilbake

Senere har forholdet lenge vært på gyngende grunn og flere medier har tidligere hevdet at forholdet mellom de to er historie.

Nå melder nettsiden Radaronline at Kristen Stewart vil en siste krampetrekning for å redde forholdet. Filmstjernen skal ha bestemt seg for å fly til Australia, der Robert spiller inn filmen «The Brave», for å gjøre et siste forsøk på å redde forholdet.

Pattinson skal i følge nettstedet ikke ha gitt Stewart den oppmerksomheten hun ønsker mens han har jobbet med sin nye film. Det har gjort Kristen usikker på om Robert fremdeles ønsker at de to skal være et par.

- Kristen planlegger å fly til Australia for å treffe Robert. Hun savner han veldig, sier en kilde til Radaronline.

- Hun mener at hans ønske om å redde forholdet vannes ut jo lenger de er fra hverandre. Kristen ønsker derfor å redde bitene som er igjen. 

Kilden sier at avstandsforholdet har vært spesielt vanskelig, siden avstanden mellom Los Angeles og Adelaide er 18 og en halv times flytur.

- Forholdet henger virkelig i en tynn tråd, så Kristen tror det at hun besøker han vil hjelpe de til å bli værende sammen. Men når det er sagt, så tror jeg at hun holder fast ved noe som egentlig ikke er det hun håpet det skulle være.

Andre kilder av nettstedet har tidligere hevdet at Stewart har vurdert å dumpe Robert fordi han ikke lenger er like engasjert i forholdet.

- Sannheten er at det er over mellom dem uansett hvor hardt det jobber med å få orden på forholdet. Robert prøvde så hardt å tilgi Kristen, men det virker som om han ikke klarer å glemme det. 

LES OGSÅ:  - Hun er klar for å dumpe han