<strong>KONKURRENTER:</strong> Thomas Frantzen (25) fra Skien, Espen Hagen (30) fra Bodø og Stine Jensen (24) fra Skien.
KONKURRENTER: Thomas Frantzen (25) fra Skien, Espen Hagen (30) fra Bodø og Stine Jensen (24) fra Skien. Vis mer

Flypilot med musikalske drømmer

- Nå har jobbet for dette i mange år, men aldri kommet helt til topps.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Espen Hagen (30) fra Bodø var tirsdag den deltakeren med flest publikumstemmer i Se og Hørs sommerstjerner. Nå nærmer siste dag seg med to show; ett på Rognstranda Camping og ett på Torvet i Risør. Og Espen kommer garantert til å gi jernet! Han jobber til vanlig for flyselskapet Norwegian og er bosatt på Lillestrøm, men det er musikken han virkelig brenner for.

- Jeg har enormt store ambisjoner og er veldig motivert for dette, forteller Espen Seher.no.

- Nå har jobbet for dette i mange år, men aldri kommet helt til topps. Jeg håper dette er min mulighet til å komme inn i bransjen.

Espen deltok i vinter på Norske Talenter, hvor han høstet mye positiv respons og der Alex Rosen sa til ham at: «Du har en gudegave!». Nå smir han mens jernet er varmt med deltakelse på Se og Hørs Sommerturné. Og det nærmest lyser ut glød, vilje og entusiasme fra øynene hans da han bestemt slår fast:

- Jeg SKAL gå videre!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
ROCK'N'ROLL: Espen Hagen (30) fra Bodø skaper liv på scenen!
ROCK'N'ROLL: Espen Hagen (30) fra Bodø skaper liv på scenen! Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer