Miranda Kerr:

- Flynn er i ekstase over å ha blitt storebror

Supermodellen ble mamma for andre gang.

FIKK SITT FØRSTE BARN SAMMEN: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg i mai i fjor. Nå er de blitt foreldre. Foto: NTB scanpix
FIKK SITT FØRSTE BARN SAMMEN: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg i mai i fjor. Nå er de blitt foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): I november ble det kjent at supermodellen Miranda Kerr (35) og ektemannen Evan Spiegel (27) ventet sitt første barn sammen.

Victoria's Secret-modellen har sønnen Flynn Christopher (7) fra sitt tidligere ekteskap med skuespiller Orlando Bloom (41).

Mandag 7. mai kunne Kerr og Spiegel juble av glede, da sønnen Hart kom til verden. Den nyfødte er oppkalt etter Evans bestefar, ifølge People.

«Ord kan ikke beskrive hvor lykkelige vi er over å ha fått vår vakre sønn inn i familien vår. Miranda har det fint og Flynn er i ekstase over å ha blitt storebror. Takk for alle fine ord og gratulasjoner under denne spesielle tiden», sier paret i en felles uttalelse til People.

STOREBROR: Miranda Kerr har den syv år gamle sønnen Flynn Christopher fra sitt tidligere ekteskap med Orlando Bloom. Foto: NTB scanpix
STOREBROR: Miranda Kerr har den syv år gamle sønnen Flynn Christopher fra sitt tidligere ekteskap med Orlando Bloom. Foto: NTB scanpix Vis mer

Holdt bryllupet hemmelig

Kerr og Spiegel bekreftet at de ventet sitt første barn sammen bare seks måneder etter at de giftet seg i en svært intim seremoni i Los Angeles.

Duoen holdt lenge tett om bryllupet da de giftet seg, men i juli i fjor kom sannheten frem i Vogue.

Bryllupet fant sted hjemme hos paret i Los Angeles i slutten av mai, og ifølge People ble bryllupsgjestene skysset til begivenheten i biler med mørke vinduer.

Og selv om Evan Spiegel, ifølge Forbes, er verdt mange milliarder kroner, var vielsen i en temmelig beskjeden og privat skala.

Ifølge People foregikk forberedelsene til bryllupet i bakhagen hjemme hos paret, i den velstående Los Angeles-bydelen Brentwood. Paret kjøpte ifølge TMZ den felles eiendommen for 12 millioner dollar - om lag 100 millioner kroner - i fjor.

✨❤️✨

Et innlegg delt av Miranda (@mirandakerr)

Aldersforskjellen har ikke noe å si

I januar dukket den smellvakre modellen opp på Golden Globe-utdelingen med en svært synlig gravidmage.

Måneden etter fortalte hun til talkshowvert Jimmy Kimmel at vesle Flynn har mast om å bli storebror i lang tid.

- Dagen etter bryllupet vårt løp han rundt og spurte: «Mamma, er den inni magen din ennå?» Og jeg svarte bare: «Skatten, bare gi det litt tid», sa hun, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

STOLT: Supermodellen viste fram gravidmagen under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB scanpix
STOLT: Supermodellen viste fram gravidmagen under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kerr møtte Snapchat-gründeren for første gang under en Louis Vuitton-middag i New York for fire år siden, og de begynte å date kort tid etter.

I et intervju med Net-a-porter i fjor fortalte Miranda at aldersforskjellen mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

Skilsmisse etter tre år

I 2013 annonserte Miranda Kerr og Hollywood-stjernen Orlando Bloom at de skulle skilles etter tre år. De ble sammen i 2007.

- Da Orlando og jeg tok ut separasjon, ble jeg faktisk alvorlig deprimert, sa Miranda Kerr i et større intervju med kanadiske Elle i 2016.

Eksene har likevel klart å beholde en god tone seg i mellom, og samarbeider tett om sønnen Flynn.

Orlando Bloom har på sin side funnet lykken med artist Katy Perry (33).

LES OGSÅ: Skilles etter 17 års ekteskap