KAN DE REDDE EKTESKAPET? Ashley Cole har blitt tatt i løgn etter at The Sun avslørte at han har sendt nakenbilder av seg selv til andre kvinner. Nå spørs det om kona vil gi ham en ny sjanse. Foto: All Over Press
KAN DE REDDE EKTESKAPET? Ashley Cole har blitt tatt i løgn etter at The Sun avslørte at han har sendt nakenbilder av seg selv til andre kvinner. Nå spørs det om kona vil gi ham en ny sjanse. Foto: All Over PressVis mer

Flyktet til USA etter nakenskandalen

Cheryl Cole har forlatt ektemannen og hjemlandet...

SEHER.NO: "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole (26) har ikke hatt det lett de siste par ukene, etter at det ble kjent at ektemannen Ashley Cole (29) hadde sendt nakenbilder til andre kvinner.

Onsdag forlot stjernen ektemannen sin og Storbritannia for å jobbe med musikk i USA, skriver Femalefirst.

En talsperson for "Fight for this love"-sangerinnen påstår imidlertid at utenlandsreisen slett ikke har noe med ektemannens nakenskandale å gjøre.

- Cheryl skal til Amerika for å skrive og spille inn låter. Dette ble planlagt for en måned siden. Hun kommer til å være der en uke. Utover det har vi ingen kommentar, sier talsmannen ifølge Femalefirst.

Under Brit Awards tirsdag kveld, dukket stjernen opp uten gifteringen, noe flere tolket som et tegn på hva hun synes om ektemannens oppførstel. Cheryl hadde heller ikke på seg gifteringen da på flyplassen onsdag, men skal ha byttet den ut med en annen ring.

Dette er slett ikke første gang fotballspilleren Ashley Cole har dummet seg ut overfor kona. Fotballstjernen lovet i 2008 å holde på seg matta for evig og alltid, etter Cheryl tilga hans utroskap-skandale med frisøren Aimee Walton (22).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Ashley tatt i nye løgner