Flyktet til kjærlighetsøy etter bruddet

- Hun forlot bare rommet sitt når hun måtte jobbe.

IDYLLISKE OMGIVELSER:  Hayman Island - hvor Dannii Minogue  nå oppholder seg - ligger i idylliske omgivelser i Great Barrier Reef-området i Australia. Foto: Ed Yourdon
IDYLLISKE OMGIVELSER: Hayman Island - hvor Dannii Minogue nå oppholder seg - ligger i idylliske omgivelser i Great Barrier Reef-området i Australia. Foto: Ed Yourdon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen og «X Factor»-dommeren Dannii Minogue (40) bekreftet tirsdag at hun har gjort det slutt med kjæresten Kris Smith (33).

- Det er veldig trist å si at vi har slått opp. Vi er fortsatt glade i hverandre og vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige perioden, spesielt for sønnen vår Ethan som fortsatt er vår første prioritet, skrev Dannii på sin Twitter-side

Etter bruddet skal Dannii ha ifølge The Sun ha tatt med seg parets ett år gamle sønn til hjemlandet Australia, hvor hun for tiden jobber som talskvinne for et kosmetikkfirma.

Under oppholdet bor Dannii og sønnen på lukushotellet Hayman Island Hotel i Great Barrier Reef-området.

Et øyenvitne hevder Dannii skilte seg sterkt fra de andre hotellgjestene, som stort sett består av brudepar og kjærester.

- Hun så ensom og elendig ut. Hun klynget seg til sønnen som om hun ikke ville la ham forlate henne, og hun forlot bare rommet sitt når hun måtte jobbe.

«Jeg føler meg elendig. Må ta en pause en stund», skrev Dannii etter bruddet på sin Twitter-side.

Det er ikke kjent hvor lenge hun har laner om å bli værende i Australia.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjærligheten tok slutt etter fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer