Adele avlyste hele Las Vegas-oppholdet

Flyktet til kjæresten

Kjærlighetsproblemer skal ha fått Adele til å avlyse Las Vegas-showene sine.

VIL REDDE FORHOLDET: Etter at Adela hadde avlyst dro hun rett til kjæresten Rich Paul. Flere kilder melder om at forholdet deres er i dyp krise. Foto: Allen J Schaben/Los Angeles Times/Shutterstock
VIL REDDE FORHOLDET: Etter at Adela hadde avlyst dro hun rett til kjæresten Rich Paul. Flere kilder melder om at forholdet deres er i dyp krise. Foto: Allen J Schaben/Los Angeles Times/Shutterstock Vis mer
Publisert

Egentlig skulle popstjernen Adele (33) vært travelt opptatt på scenen i Las Vegas nå. Alle de planlagte konsertene ble utsolgt på et blunk, og de heldige som klarte å sikre seg billetter, gledet seg stort.

Men et knapt døgn før den første konserten skulle gå av stabelen, avlyste Adele alt. Til fansens enorme skuffelse. Nyheten ble sluppet gjennom en gråtkvalt video på superstjernens Instagram-profil.

- Jeg er så lei meg, men showet mitt er ikke klart. Vi har prøvd absolutt alt vi kan for å få det ferdig i tide, og for at det skal være bra nok for dere, men vi er blitt helt ødelagte av leverings-forsinkelser og covid, fortalte hun.

BARE TIMER UNNA: Dagen før den første konserten skulle holdes i Las Vegas, avlyste Adele. Hun sa at hun ikke syntes showet hadde blitt bra nok. Foto: Shutterstock / NTB
BARE TIMER UNNA: Dagen før den første konserten skulle holdes i Las Vegas, avlyste Adele. Hun sa at hun ikke syntes showet hadde blitt bra nok. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer

Dro til kjæresten

Etter at superstjernen kastet inn håndkleet, tok hun privatfly fra Las Vegas til Los Angeles og kjæresten sin. Adele og sportsagenten Rich Paul (40) har vært et par siden i fjor sommer, og ryktene skal ha det til at forholdet har lidd under konsert-forberedelsene.

- Det er trøbbel i paradis. Det er derfor hun ikke kan opptre, skriver den kjente spaltisten Richard Johnson i New York Daily News.

OVERRASKER: Her overrasker superstjernen Adele fansen. Video: James Mason Fox. Vis mer

Han er ikke den eneste som mener at forholdet er i dyp krise. Flere i staben skal ha opplevd at Adele var oppløst i tårer flere ganger under prøvene, og at hun avbrøt dem for å snakke med Rich på telefonen.

- Hun har nesten ikke fått øvd, fordi hun har en følelsesmessig utblåsning, sier kilder til Page Six.

Redd det er over

Adele har lovet at hun skal komme med nye datoer for de avlyste showene. Men stadig flere innsidere i Las Vegas tror at det aldri kommer til å skje. Det forteller den Las Vegas-baserte journalisten Scott Roeben til Page Six.

- Det ryktes at det er utfordringer rundt Adeles forhold. Jeg har fått høre at dette stresset gjorde at hun ikke hadde selvtillit til å gå videre, sier Roeben til Page Six.

- Du kan ikke fokusere hvis du ikke er der du skal være i hodet ditt, fortsetter han.

Ifølge The Sun har Adele flyttet inn hos Rich, for å forsøke å redde å forholdet.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, var hun endelig tilbake da hun var vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

- Ting er blitt anstrengt. Adele var opprørt over at han ikke kunne være hos henne da alt begynte å gå galt i Las Vegas, og det gjorde situasjonen vanskelig for dem begge. Hun trengte ham der, men han måtte ta vare på sin egen karriere, forteller en kilde til The Sun.

LES OGSÅ: - De var alle forferdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer