Flyktet fra turister i bare trusa

David Beckham fikk uventet selskap under reklameinnspillingen.

GJEMTE SEG: David Beckham tok bena fatt, da turistene ble for nærgående. Foto: All Over Press
GJEMTE SEG: David Beckham tok bena fatt, da turistene ble for nærgående. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   David Beckham (37) er mange kvinners drømmemann, og nylig kastet kjekkasen klærne for å selge egendesignet undertøy for H&M.

De flotte bildene av den muskuløse fotballspillerenhar vekket oppsikt verden rundt, og nå er idrettsstjernen i ferd med å spille inn nye reklamefilmer for klesmerket.

  
Vanligvis spiller man inn slike scener på et lukket området, men denne gangen hadde ikke produsentene gjort hjemmeleksen sin.

Mens fotballstjernen sto i bare undebuksen, kom et busslast av turister forbi innspillingen og knipset bilder av Beckham. Stjernen smilte og lo, men virket helt klart en smule flau. På et punkt måtte kjekkasen hjemme seg bak et tre i veikanten for å få litt privatliv.

Selv om bildene nok blir godt mottatt av millioner av kvinner, skal David bare ha øyne for kona Victoria. I juli i fjor fikk paret sitt fjerde barn, datteren Harper Seven (14 mnd) som er i ferd med å bli en skikkelig pappajente. 

I sommer startet ryktene om at Beckham skal ha hatt en affære med opera-sangeren Katherine Jenkins (32),men begge benekter at det er sant.  

Vi regner med at David ber om litt andre innspillingsforhold neste gang har gjør en jobb for H&M. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Tok med datteren på mammas jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer