Beyoncé & Jay Z:

Flyktet fra huset i frykt for babyenes helse

- De flyttet ut fra huset med en gang, og flyttet inn på et luksuriøst hotel i Beverly Hills.

MÅTTE FLYTTE: Beyoncé og Jay Z måtte flytte ut av huset sitt i Beverly Hills etter at det ble funnet mugg. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE FLYTTE: Beyoncé og Jay Z måtte flytte ut av huset sitt i Beverly Hills etter at det ble funnet mugg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at den verdenskjente popstjernen Beyoncé (35) og hennes ektemann, Jay Z (47), måtte flytte fra deres hjem i Beverly Hills i California.

Det skriver Radar Online.

Ifølge en kilde til nettsiden, som trolig er en nær venn av paret, skal Beyoncé og Jay Z ha hyret inn et helseinspektørfirma som angivelig skal ha funnet mugg i huset til det verdenskjente paret.

Saken fortsetter under bildet:

- Beyoncé ble svært bekymret for at det på noen som helst måte skal ha skadet babyene, sier kilden.

- De flyttet ut fra huset med en gang, og flyttet inn på et luksuriøst hotel i Beverly Hills.

Ifølge kilden skal familien bo der frem til Beyoncé skal føde, og Jay Z skal ikke ha spart på noe for at familien skal føle seg trygge.

Rapperen skal nemlig ha hyret inn en hel hær av sikkerhetsvakter som skal passe på familien, mens hans første prioritet for øyeblikket er å finne et nytt hjem til familien på snart fem.

Gravid med tvillinger

Tidligere i år ble det kjent at Beyoncé og Jay Z venter tvillinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer