Beyoncé & Jay Z:

Flyktet fra huset i frykt for babyenes helse

- De flyttet ut fra huset med en gang, og flyttet inn på et luksuriøst hotel i Beverly Hills.

MÅTTE FLYTTE: Beyoncé og Jay Z måtte flytte ut av huset sitt i Beverly Hills etter at det ble funnet mugg. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE FLYTTE: Beyoncé og Jay Z måtte flytte ut av huset sitt i Beverly Hills etter at det ble funnet mugg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at den verdenskjente popstjernen Beyoncé (35) og hennes ektemann, Jay Z (47), måtte flytte fra deres hjem i Beverly Hills i California.

Det skriver Radar Online.

Ifølge en kilde til nettsiden, som trolig er en nær venn av paret, skal Beyoncé og Jay Z ha hyret inn et helseinspektørfirma som angivelig skal ha funnet mugg i huset til det verdenskjente paret.

Saken fortsetter under bildet:

FAMILIE: Jay Z og Beyonce sammen med datteren deres, Blue Ivy, på basketkamp i New Orleans tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Jay Z og Beyonce sammen med datteren deres, Blue Ivy, på basketkamp i New Orleans tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Beyoncé ble svært bekymret for at det på noen som helst måte skal ha skadet babyene, sier kilden.

- De flyttet ut fra huset med en gang, og flyttet inn på et luksuriøst hotel i Beverly Hills.

Ifølge kilden skal familien bo der frem til Beyoncé skal føde, og Jay Z skal ikke ha spart på noe for at familien skal føle seg trygge.

Rapperen skal nemlig ha hyret inn en hel hær av sikkerhetsvakter som skal passe på familien, mens hans første prioritet for øyeblikket er å finne et nytt hjem til familien på snart fem.

Gravid med tvillinger

Tidligere i år ble det kjent at Beyoncé og Jay Z venter tvillinger.

Det avslørte popstjernen gjennom sin instagramprofil.

Saken fortsetter under bildet:

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters.

Paret, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy (5).

STRØK SEG OVER MAGEN: I 2011 annonserte Beyonce sin første graviditet på scenen under MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix
STRØK SEG OVER MAGEN: I 2011 annonserte Beyonce sin første graviditet på scenen under MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gang avslørte Beyoncé graviditeten da hun stod på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

Turbulent forhold

Men alt har ikke vært like rosenrødt for det populære paret.

Da Beyoncé slapp platen «Lemonade» i april i fjor, raste spekulasjonene om Jay Z var utro mot sin kone.

På platen synger nemlig Beyoncé om utroskap og svik, som mange tolket var rettet mot rapperen.

Saken fortsetter under bildet:

GRAVID: Beyonce mens hun opptrer gravid under årets Oscar utdeling. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Beyonce mens hun opptrer gravid under årets Oscar utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret kommenterte bruddryktene med kryptiske meldinger, men aldri bekreftet noe. Imidlertid har Beyoncé indirekte avvist spekulasjonene ved å rose ektemannen fra scenen.

- Jay og Beyoncé kommer aldri til å gjøre et intervju der de svarer på spørsmålene rundt «Lemonade». De synes det er mer stilfullt å svare gjennom musikken, har en kilde uttalt til Page Six, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Disse feriebildene fikk fansen til å spekulere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer