FLYKTET: - Paris Hilton fikk et kjempesjokk da hun såg Benji Madden i bursdagen til Doug Reinhardt. Hun var desperat etter å unngå ekskjæresten, forteller en kilde til The Sun. Foto: All Over Press
FLYKTET: - Paris Hilton fikk et kjempesjokk da hun såg Benji Madden i bursdagen til Doug Reinhardt. Hun var desperat etter å unngå ekskjæresten, forteller en kilde til The Sun. Foto: All Over PressVis mer

- Flyktet fra eks-kjæresten

Paris uteble fra kjærestens store dag...

SEHER.NO: Paris Hilton (28) flyktet fra kjæresten Doug Reinhardts (24) bursdagsfeiring, da hun fant ut at ekskjæresten, Benji Madden, var booket inn til underholdningen.

Doug Reinhardt - kjent fra "The Hills" - fylte 24 år, og ville naturligvis feire det sammen med kjæresten Paris i Las Vegas. Realitykjendisen og baseballstjernen hadde booket The Hard Rock Hotell til fødselsdagsfesten.

Doug hadde også booket bandet "Tainstick" til å opptre. Da en av bassistene til bandet ikke komme komme likevell, steppet Benji Madden inn. Han ante ikke at han skulle opptre på Paris`nye kjærestes fest, og begge fikk sjokk da de så hverandre.

- Like etter de kom til konserten, så Paris Benjis ansikt og flyktet. Hun fikk et kjempesjokk og var helt desperat etter å unngå å treffe på ham. Det var helt klart at de ikke avsluttet deres forhold på en god måte, forteller en kilde til The Sun.

Paris Hilton og Benji Madden avsluttet forholdet i 2008, etter å ha vært et par i ni måneder.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris innrømmer at den er falsk