TUNG HØST: Mia Gundersen innrømmer at det har vært en slitsom høst med boklansering og showfiasko.  Foto: SCANPIX
TUNG HØST: Mia Gundersen innrømmer at det har vært en slitsom høst med boklansering og showfiasko. Foto: SCANPIX Vis mer

Flyktet etter show-fiasko

- Høsten har vært forferdelig vond, sier Mia Gundersen.

SEHER.NO: Artist Mia Gundersen Leliënhof (47) har ikke hatt et enkelt halvår.

Tidligere i høst fikk hun enorme overskrifter i alle landets aviser etter lanseringen av den svært avslørende selvbiografien "Jeg er Mia". Deretter var det premiere på hennes eget show "All of Mia" på Chat Noir i oktober.

Showet, som var ventet å bli en stor suksess, ble tatt av plakaten kun 4 dager etter premieren. Og det var da artisten skjønte at hun måtte forlate landet for en periode, skriver Dagbladet.

- Jeg forsto at det kom til å bli et kjør. Det var helt grusomt. Jeg forutså hva som kom da produsentene hadde uttalt seg uten å snakke med meg først. Jeg tenkte at jeg må komme meg vekk herfra, dette klarer jeg ikke, sier Mia til avisen.

Showet, som egentlig skulle gått i nærmere tre måneder, ble avlyst etter én kveld, noe som ga den ene forestillingen en prislapp på hele 5 millioner kroner.

Og med store avisoverskrifter landet over, bestemte Mia seg for å plassere sønnen Daniel (4) hos bestemor og ta neste fly til New York.

3 måneder etter showfiaskoen innrømmer imidlertid artisten at selv om det har vært en svært tøff høst, så har hun det bedre nå.

- Jeg har det greit. Høsten har vært forferdelig vond. Jeg har hatt mange tanker og har ikke vært så mye ute. Jeg har rett og slett måtte summe meg. Jeg har vært igjennom en tung og tøff periode og jeg skal være ærlig og si at selvtilliten min har fått seg en knekk, forteler hun.

På spørsmål om hun tror det kanskje ble "litt mye Mia" en stund og at billetsalgene derfor gikk så dårlig svarer hun:

- Jeg visste at boka mi skulle ut på høsten og at showet kom like etter, derfor valgte jeg en lav profil forut for det. Men jeg forutså ikke at det skulle bli et sånt kjør. Der var jeg kanskje naiv, innrømmer hun.

Men nå forsøker Mia å legge den tunge tiden litt bak seg, og se frem mot julefeiringen.

- Det har vært en tung høst, men det blir en bra jul og et godt nyttår med nye muligheter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Fjerner ikke Røkke-episoden!