STRÅLTE: Til tross for nervene, så Nicole Kidman, her sammen med ektemannen Keith Urban, fantastisk ut under premieren på "Australia" i Sydney. Foto: AP
STRÅLTE: Til tross for nervene, så Nicole Kidman, her sammen med ektemannen Keith Urban, fantastisk ut under premieren på "Australia" i Sydney. Foto: APVis mer

Flyktet etter filmpremiere

Nicole Kidman er flau over sin egen prestasjon.

SEHER.NO: Det var meningen at filmen "Australia" skulle redde Australias turistindustri, takket være Nicole Kidman (41) i en av hovedrollene.

Men filmen floppet, og Kidman, som er australsk, og hun innrømmer mer enn gjerne at hun har skylden.

Hun følte seg ille berørt under Australia-premieren i november, som hun overvar sammen med country-ektemannen Keith Urban.

- Jeg kan ikke se på denne filmen og være stolt av det jeg har gjort. Jeg satt der og så på Keith og spurte: "Er jeg bra i det hele tatt i denne filmen?", forteller hun radiostasjonen 2dayFM.

- Jeg vred meg i kinosetet, fortsetter hun, og legger til at de andre i filmen, Brandon Walters (11) og Hugh Jackman (40) gjorde en strålende innsats i filmen.

Kidman sier at hun var såpass nervøs under premieren, at hun flyktet fra Australia så fort filmen var slutt.

- Vi flyktet fordi jeg ikke ville lese anmeldelsene. Jeg ville ikke vite. Jeg besøkte søsteren min og familien min. Deretter besøkte vi Keiths familie. Så satte vi oss på første fly. 

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Til slutt fikk min kone nok