FRYKTER FOR HELSA: Amy Winehouse skal ha bestemt seg for at hun må flytte fra Storbritannia for å redde helsen sin. Her er hun på vei hjem etter en fest i London  Foto: Stella
FRYKTER FOR HELSA: Amy Winehouse skal ha bestemt seg for at hun må flytte fra Storbritannia for å redde helsen sin. Her er hun på vei hjem etter en fest i London Foto: StellaVis mer

Flykter fra Storbritannia

Amy Winehouse gjør et desperat forsøk på å få livet på rett kjøl.

SEHER.NO: Popartiseten Amy Winehouse (25) har i flere år slitt med kraftige rusproblemer ved siden av sin suksessrike karriere.

Men etter flere år med høyt inntak av både alkohol og narkotika har også Amy selv innsett at hun kan miste både fans, formue og helsen i løpet av kort tid hvis hun ikke endrer livsstil.

Derfor har "Rehab"-sangeren ifølge News Of The World bestemt seg for å forlate hjemlandet Storbritannia for godt, for å komme unna festmiljøet i London.

Amy har søkt myndighetene på den karibiske øya St. Lucia om å få bli fast innbygger der. etter å ha tilbragt 71 dager på ferie der i fjor.

- Hun elsker St. Lucia og vil ikke forlate øya. Hun føler den har hjulpet henne og hun skriver mer enn noensinne, sier en venn til News Of The World.

I tillegg til ønsket om å bli rusfri, skal også St. Lucias milde skattelover ha overbevist Amy om at hun burde flytte fra hjemlandet.

Men ikke alle innbyggerne i ferieparadiset er like begeistret på tanken over å få den beryktete urokråka som landsmann.

- Ungdommene våre trenger positive rollemodeller, som kan  bidra til samfunnet, og det gjør ikke hun, sier den lokale radioverten Sam Flood.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Påkjørt da han rømte fra fansen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.