POPULÆRE: F.v: Jim Creeggan, Kevin Hearn, Ed Robertson, Tyler Stewart og Steven Page har hatt suksess som gruppen Barenaked Ladies. Foto: WireImage
POPULÆRE: F.v: Jim Creeggan, Kevin Hearn, Ed Robertson, Tyler Stewart og Steven Page har hatt suksess som gruppen Barenaked Ladies. Foto: WireImageVis mer

- Flyet ble totalsmadret

Men Barenaked Ladies-vokalisten kunne gå uskadet fra vraket.

SEHER.NO:    Den kanadiske frontsangeren i Barenaked Ladies Ed Robertson (37) var "ekstremt heldig" som overlevde flyulykken han var involvert i på søndag, skriver lokalavisen Belleville Intelligencer.

Ed Robertsons sjøfly gikk ned i skogene nord for Bancroft i Canada tidlig søndag ettermiddag.

- Alle har det bra og det er det viktigste, sier talspersonen for bandet, Adam Smith til avisen.

Det lokale politiet melder at flyet ble totalsmadret, men alle fire passasjerene kunne gå uskadet ut av flyet og fikk raskt rapportert om hendelsen.

Politiet er ellers sparsomme med opplysninger om passasjerene, men kilder i nærheten hevder at "One Week"-sangeren selv styrte flyet, som er hans eget.

En av de nærmeste beboerne, Gord Peel, har kjent Robertson i ti år og forteller at passasjerene var frontsangerens kone Natalie, samt et vennepar ved navn Julie og Jeff Jones.

Brannvesenet på stedet forteller at de ikke kastet bort tiden da de skulle komme seg ut av flyet, som ble tatt av et sterkt vindkast da det forsvant ned i skogen.

- De kunne lukte bensinen, sier brannsjef Brian Sears og legger til at flyet kræsjet en kilometer fra nærmeste vei, og tok med seg flere trær på veien ned. 

Ifølge Sears så Robertson ut til å ha det bra, og den populære sangeren kom minst én gang tilbake til åstedet etter den tvungne kræsjlandingen.

Barenaked Ladies er et alternativt kanadisk rockeband som blant annet er kjent for singlene "One Week" og "Pinch Me", og for deres mange humoristiske opptredener, noe som har gjort dem umåtelig populære i Canada.

Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.