STØKK: Farmen-deltakerne Kristina, Jarle og Maren var alle om bord på SAS-flyet som mandag denne uken ble truffet av lynet. Førstnevnte forteller til Seoghør.no at opplevelsen satte en støkk i dem.
STØKK: Farmen-deltakerne Kristina, Jarle og Maren var alle om bord på SAS-flyet som mandag denne uken ble truffet av lynet. Førstnevnte forteller til Seoghør.no at opplevelsen satte en støkk i dem.Vis mer

Flydramatikk for Farmen-deltakerne på vei hjem fra finalefest

- Det var veldig ekkelt, og det satte en støkk i oss der og da, forteller Farmen-Kristina til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var det duket for heidundranes finalefest på Stratos i Oslo, i anledning at vinneren av realityserien - Morten Heggdal (45) - skulle avsløres.

Festen varte ut i de sene nattetimer, og for flere av deltakerne som bor i andre byer i Norge ventet det derfor en ekstra tung flytur hjem dagen etter.

TØFF JENTE: Farmen-deltaker Kristina Austrheim Bratten (20) fra Førde var på vei hjem til Bergen hvor hun studerer da flyet hun satt på ble truffet av lyn. Men til tross for den ekle opplevelsen sier hun til Seoghør.no at hun forhåpentligvis ikke kommer til å være redd for å fly senere. Foto: TV 2
TØFF JENTE: Farmen-deltaker Kristina Austrheim Bratten (20) fra Førde var på vei hjem til Bergen hvor hun studerer da flyet hun satt på ble truffet av lyn. Men til tross for den ekle opplevelsen sier hun til Seoghør.no at hun forhåpentligvis ikke kommer til å være redd for å fly senere. Foto: TV 2 Vis mer

Og for Kristina Austrheim Bratten (20), Jarle Tangerås (25) og Maren Gjesdal (19) skulle den 50 minutter lange flyturen med SAS fra Oslo til Bergen mandag vise seg å bli alt annet enn behagelig.

- Da det var rundt 10 minutter igjen så vi masse lys og hørte et kraftig smell i flyet. Jeg var så trøtt etter festingen, så jeg hadde sovet. men bråvåknet av smellet. Det var veldig ekkelt, og flere brøt ut i panikk. Det var blant annet én dame som begynte å hylgråte, og som måtte bli tatt hånd om av kabinpersonalet. Piloten forklarte over høytaleranlegget at flyet var blitt truffet av lyn, forteller Kristina til Seoghør.no.

De tre Farmen-deltakerne satt ikke sammen om bord på flyet, men da de møttes nede i ankomsthallen diskuterte de tre den ubehagelige situasjonen de akkurat hadde opplevd.

- Det var som sagt veldig ekkelt, og det satte en støkk i oss der og da. Personlig ble jeg mer redd av andre som ble redde.

- Hvordan tror du det blir å fly igjen neste gang?

- Det er ikke sånn at jeg er blitt redd for å fly, tror jeg. Jeg har flydd mye, og aldri opplevd noe lignende. Men piloten sa at det er trygt å fly selv om flyet ble truffet av lyn, så da stoler jeg på det, sier 20-åringen videre.

LES OGSÅ: - Jeg ville skutt ham om jeg kunne

Seoghør.no var med på finalefesten på Stratos - se eksklusiv video under!: