Pierre Louis Olsson:

- Flydramaet var ren uflaks

Flyturen til Mexico endte med sykehus-innleggelse. Nå forteller «Paradise»-Pierre om hva som skjedde.

FLYDRAMA: Pierre Louis Olsson (23) satte seg på flyet på vei til Mexico. Plutselig kastet han opp, og det endte med at han måtte legges inn på sykeshus i Oslo. Foto:
FLYDRAMA: Pierre Louis Olsson (23) satte seg på flyet på vei til Mexico. Plutselig kastet han opp, og det endte med at han måtte legges inn på sykeshus i Oslo. Foto: Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Pierre Louis Olsson (23) gikk helt til topps da han sjekket inn på «Paradise Hotel» i 2015. Til tross for seier på første forsøk, gjør den festglade svensken comeback i denne kommende sesongen av realityserien.

Pierre er nemlig en av de åtte «Paradise»-legendene som skal konkurrere om en plass på hotellet. Flyturen til Mexico gikk derimot langt ifra som planlagt.

Onsdag måtte flyet ta en helvomvending rett før avgang. Bakgrunnen var at Pierre hadde fått et illebefinnende, og som følge kastet han opp om bord på flyet.

JUBEL: Pierre Louis Olsson og Martine Sjøhaug vant konkurransen sammen i 2015. Foto: TV 3
JUBEL: Pierre Louis Olsson og Martine Sjøhaug vant konkurransen sammen i 2015. Foto: TV 3 Vis mer

- Ren uflaks

Ifølge Se og Hørs reporter i Mexico, ble Pierre fraktet ut av flyet før det lettet på Gardermoen, og deretter innlagt på sykehus i Oslo.

Til Se og Hør forklarer Pierre at han hadde problemer med magen, men at han nå er tilbake på beina igjen.

- Det går helt fint med meg. Det var ren uflaks, og jeg fikk problemer meg magen. Men jeg er «all good».

- Store følger

Flydramaet fikk betydelige konsekvenser for TV-produksjonen i Mexico. Det kunne Andreas Framnes, pressekontakt i TV3, fortelle til Se og Hør etter at flydramaet var et faktum tidligere denne uken.

- Det har fått store følger for produksjonen her i Mexico, fordi hele gjengen med «legender» ble forsinket på reisen, sa han til Se og Hør.

Pressekontakten bekreftet samtidig hendelsesforløpet:

- Pierre ble dårlig og kastet opp på flyet. Flyselskapet vurderte at han var for dårlig til å bli med på turen. Han ble lagt inn på sykehus.

Gjenforenes med eksen

I november kunne Se og Hør avsløre at flere tidligere «Paradise Hotel»-deltakere også er aktuelle for den tiende sesongen av TV3s populære realityserie.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: I februar tok Pierre og Isabell valget om å gå fra hverandre. Foto: Privat
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: I februar tok Pierre og Isabell valget om å gå fra hverandre. Foto: Privat Vis mer

Kanalen bekreftet senere at flere «Paradise»-kjenninger gjør comeback i den kommende sesongen, deriblant Isabel Raad, som er ekskjæresten til Pierre.

Isabel og Pierre ble et par etter at de begge deltok i TV3-serien «Paradise Hotel» i 2015. I februar, to år senere, tok imidlertid forholdet slutt.

Det avslørte Isabel på sin blogg.

«Den største forandringen i livet mitt nå er at jeg er singel. Pierre og jeg har valgt å gå fra hverandre. Det kommer nok som et sjokk for de fleste, men det er nå slik det har blitt.»

«Det er ingen drama, ingenting dumt som har skjedd, men forholdet vårt har utviklet seg i en retning som vi ikke hadde ønsket. Vi går fra hverandre som gode venner, og jeg kommer alltid til å være veldig glad i han uansett hva som skjer i fremtiden.»

Pierre bekreftet bruddet til Se og Hør. Festprinsen fortalte at var en vanskelig avgjørelse.

- Det er veldig vanskelig, og det gikk ikke som vi ønsket, men jeg elsker fortsatt Isabel. Hun er en bra dame som har lært meg veldig mye gjennom vår tid.

​LES OGSÅ: De kongelige tvillingene sjarmerer hele Danmark

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer