NY DOMMER: Hvem som erstatter Fløysvik er ennå ikke kjent. Fra venstre; Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, Karianne Stenersen Gulliksen og Christer Tornell. 
 Foto: FameFlynet Norway
NY DOMMER: Hvem som erstatter Fløysvik er ennå ikke kjent. Fra venstre; Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, Karianne Stenersen Gulliksen og Christer Tornell. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Fløysvik ute av dansen

Tor Fløysvik er ikke dommer i nye «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: Etter å ha vært en fast del av dommerpanelet i ni sesonger av «Skal vi danse» har Tor Fløysvik (64) nå takket nei til å være med i høstens danseprogram.

Det meldte han selv på Facebook torsdag formiddag.

«Jubileumssesongen av Skal Vi Danse blir uten meg i dommerpanelet. Årets avtale ble for vanskelig å kombinere med et aktivt familieliv og høstens øvrige planer, og jeg har derfor funnet det fornuftig å takke nei til min tiende sesong som dommer i Skal Vi Danse», skriver Tor Fløysvik.

Det var TV 2 som først omtalte saken og skriver at det nå jobbes intenst med å finne Tors erstatter.

Nyheten kommer to dager etter at kanalen røpet deltagerne i årets sesong. Blogger Linnea Myhre, blogger Caroline Berg Eriksen og fotograf Per Heimly er noen av de som skal prøve seg på dansegulvet til høsten, men blir dermed ikke bedømt av Tor.

«Ni år med TV 2 og Skal Vi Danse, en utrolig reise, som jeg er stolt over å ha vært med på. Det er intet her jeg kunne vært foruten! Lykke til med årets sesong» skriver den tidligere dansedommeren.

LES OGSÅ: Fløysviks datter fikk ny rygg