<strong>UTE AV DANSEN:</strong> Maria Haukaas Mittet tapte duellen mot Åsleik Engmark, men dommerne mente ingen av dem burde vært i duell. Foto: Scanpix
UTE AV DANSEN: Maria Haukaas Mittet tapte duellen mot Åsleik Engmark, men dommerne mente ingen av dem burde vært i duell. Foto: Scanpix Vis mer

Fløysvik: - Jeg er sur og grinete!

Maria Haukaas Mittet ble sendt ut av Skal vi danse, til dommernes protester.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det norske folk kjemper mot dommerne. Jeg er villig til å slåss, jeg er sur og grinete!

Tor Fløysvik var rasende da han snakket med «God Kveld Norge», etter endt dansesending på lørdag, der Mari Haukaas Mittet ble sendt ut av TV-programmet. Han fikk for en gangs skyld støtte av Trine Dehli Cleve, som både var enig i at Fløysvik er grinete og i at Mittet ikke skulle gått ut.  

- Tommy og Cecilie må gjøre noe nå. De må ta tak i nakken, de har fått hengt med lenge, sier Trine Dehli Cleve, som mente to sterkere dansere var i duell på deres bekostning denne gangen.

På forhånd var det Tommy Fredvang, Cecilie Skog og Håvard Lilleheie, som lå dårligst an ifølge oddsekspertene. Og både Tommy Fredvang og Cecilie Skog havnet da også nederst på dommernes poengtavler med 22 og 16 poeng.

Det slo dermed ned som en bombe, da det var Maria Haukaas Mittet og Åsleik Engmark, som endte opp i duell når seerne hadde sagt sitt. 

Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya fikk nemlig hele 30 poeng for sin rumba til My Heart Will Go On av Céline Dion. Men Titanic-sangen senket Åsleik fra fjerdeplass til danseduell etter at seerne hadde sagt sitt.

Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker fikk 28 poeng for sin slowfox til It Had To Be You - Fra Filmen Casablanca, og lå på 5. plass av de sju danserne etter at dommerpanelet hadde vist fram sine tall. Til slutt var det Maria Haukaas som gikk ut.

Maria Haukaas Storeng var imidlertid forberedt på at hun måtte ut i danseduell.

- Jeg er egentlig ikke overrasket over at jeg måtte i danseduell. Men jeg fikk i hvert fall bevist at jeg også kan slowfox, sier Maria til Seher.no.

- Det er den vanskeligste dansen jeg har vært borti, sier hun.

Etter danse-exiten fikk Maria New York-tur i trøst av ektemannen Hans Marius Hoff Mittet.

- Jeg fikk en New York tur av kjæreste, og dermed utsetter vi bryllupsreisen litt til, sier Maria.
  
Det store samtaleemnet etter lørdagens danser, var imidlertid at seerne nok en gang reddet Cecilie Skog og Tommy Fredvang.  

- Det skulle ikke slutte sånn, sa Marias dansepartner Asmund Grinaker. 

- Hun skulle ikke gått ut, sa Åsleiks partner Nadya Khamitskaya etter at Maria gikk ut.
 
- Det er synd at en så sterk danser går ut. Men seerstemmene og dommerstemmene vektes likt - 50/50, sier dommer Christer Tornell til Seher.no.

At Cecilie Skog, som havnet helt nederst på dommerpoengene, fortsatt er med videre forklarer Tornell slik:

- Hun er en sympatisk kvinne. Jeg tror kanskje seerne bare ser ytterpunktene på hvem som er best og dårligst men ikke ser så mye på midtsjiktet.
  
Allerede da duellparene var klare kom dommernes første reaksjoner på det de var vitne til.

- Med to tenåringsdøtre i huset sier jeg «hva skjer’a?». Dere skulle aldri vært her. Men Åsleik mener jeg bør gå videre, men Maria du skulle vært videre du også, sa Tor Fløysvik.

- Vi er fryktelig i uttakt med publikum der hjemme. Det er så utrolig urettferdig, sa Trine Dehli Cleve. 


Også programleder for Skal vi danse, Marthe Sveberg Bjørstad, var overrasket over seernes dom.

- Aner ikke hvorfor folk stemmer som de gjør, men danserne har snakket mye om det fryktede midtsjiktet. Dette betyr at alle kan ryke ut, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her ødelegger han Aylars perfekte kveldVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer