FLØY SAMMEN: Tiger Woods, kona Elin og parets to barn forlot lørdag Florida i golfessets private fly. Ifølge The Sun er det rett tilbake på sexavvenningsklinikken for golfstjernen.  Foto: All Over Press
FLØY SAMMEN: Tiger Woods, kona Elin og parets to barn forlot lørdag Florida i golfessets private fly. Ifølge The Sun er det rett tilbake på sexavvenningsklinikken for golfstjernen. Foto: All Over PressVis mer

Fløy til sexklinikken sammen med kona

Golfessets offentlige unnskyldning var bare en pause fra behandlingen.

SEHER.NO: Fredag snakket Tiger Woods ut for første gang etter at han krasjet utenfor sitt eget hjem i Florida i november i fjor.

Under pressekonferansen fortalte han blant annet at kona Elin og han selv har startet prosessen med å kartlegge skadene han har påført dem.

- Som hun så riktig sier det: min unnskyldning til meg kommer ikke i form av ord, men i form av handling, sa golfesset til de fremmøtte.

Woods offentlige unnskyldning på fredag var imidlertid kun en pause fra behandlingen hans ved en sexklinikk i Missisippi. Med kona og barna med i flyet, forlot Tiger Woods (34) nemlig Florida på lørdag for å gjennomgå mer terapi.

Ifølge The Sun skal Elin Nordegren (30) ha blitt mildere mot ektemannen etter at han valgte å be om unnskyldning i offentlighet. Pressekonferansen skal ifølge avisen vært del av konas krav til ham som et steg i riktig retning for at hun skal stole på ham igjen.

Ifølge avisen går det nå bedre med paret, som knapt skal ha snakket sammen siden november.

- Fredagens show var kun for Elin. Og på en måte så virket det. Hun synes synd på ham og vil ikke at han skal gå gjennom dette alene. Men det å bli sammen igjen er et annet spørsmål. Han har fremdeles en lang vei å gå, sier en kilde til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Hva er galt med deg? Du er patetisk!