Kylie Jenner:

Fløy med ulykkeshelikopteret

Kylie Jenner skriver mandag kveld at hun flere ganger har flydd med helikopteret som styrtet.

SJOKKERER: Kylie Jenner kan mandag avsløre at hun flere ganger har reist med helikopteret som søndag styrtet. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERER: Kylie Jenner kan mandag avsløre at hun flere ganger har reist med helikopteret som søndag styrtet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kom den tragiske nyheten om at basketballstjerna Kobe Bryant (41) og dattera Gianna (13) var blant de ni som omkom da et helikopter styrtet i en åsside utenfor Los Angeles.

- Vi sender vår hjertelige kondolanser til hans kone Vanessa, deres familie, Lakers-organisasjonen og hele sportsverden, sa NBA-sjefen Adam Silver søndag.

Det siste døgnet har det naturligvis blitt sendt både kondolanser, varme tanker og kjærlighet til familien til de som gikk bort i styrten, og i sosiale medier har flere delt minneord om den tidligere Lakers-spilleren.

Mandag kveld vekker imidlertid realitystjerna Kylie Jenner oppsikt. Det gjør hun ved å dele et innlegg på sin Instagram-story, hvor hun forteller at hun har flydd med helikopteret som styrtet flere ganger tidligere.

«Hvil i fred, og jeg ber for disse familiene. Jeg kan fremdeles ikke tro det», skriver hun, og fortsetter:

«Det helikopteret fløy jeg både nå og da med piloten Ara. Han var en så god mann. Ta vare på deres kjære», skriver hun videre.

Ifølge TMZ skal Jenner blant annet ha leid helikopteret i forbindelse med tantebarnet hennes, Dream, sin bursdag i november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer