<strong>SJOKKERER:</strong> Kylie Jenner kan mandag avsløre at hun flere ganger har reist med helikopteret som søndag styrtet. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERER: Kylie Jenner kan mandag avsløre at hun flere ganger har reist med helikopteret som søndag styrtet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kylie Jenner:

Fløy med ulykkeshelikopteret

Kylie Jenner skriver mandag kveld at hun flere ganger har flydd med helikopteret som styrtet.

Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kom den tragiske nyheten om at basketballstjerna Kobe Bryant (41) og dattera Gianna (13) var blant de ni som omkom da et helikopter styrtet i en åsside utenfor Los Angeles.

- Vi sender vår hjertelige kondolanser til hans kone Vanessa, deres familie, Lakers-organisasjonen og hele sportsverden, sa NBA-sjefen Adam Silver søndag.

Det siste døgnet har det naturligvis blitt sendt både kondolanser, varme tanker og kjærlighet til familien til de som gikk bort i styrten, og i sosiale medier har flere delt minneord om den tidligere Lakers-spilleren.

Mandag kveld vekker imidlertid realitystjerna Kylie Jenner oppsikt. Det gjør hun ved å dele et innlegg på sin Instagram-story, hvor hun forteller at hun har flydd med helikopteret som styrtet flere ganger tidligere.

«Hvil i fred, og jeg ber for disse familiene. Jeg kan fremdeles ikke tro det», skriver hun, og fortsetter:

«Det helikopteret fløy jeg både nå og da med piloten Ara. Han var en så god mann. Ta vare på deres kjære», skriver hun videre.

Ifølge TMZ skal Jenner blant annet ha leid helikopteret i forbindelse med tantebarnet hennes, Dream, sin bursdag i november.

Minnet stjena

Den tragiske nyheten kom bare timer før flere av basketballstjernas gode venner og en samlet musikkbransje skulle på Grammy-utdelingen. Her ble stjernas dødsfall markert på flere måter, både fra den røde løperen og under selve showet.

Ifølge Vanity Fair hadde sørgende fans samlet seg utenfor Staples Center-arenaen i Los Angeles, der Lakers-spilleren flere ganger opp gjennom åra hadde briljert på basketbanen. Derfor ble det naturlig at produksjonen måtte finne rom i programmet til flere rørende øyeblikk og taler - dedisert til stjernen.

Alicia Keys, som for øvrig kunngjorde forrige uke at hun kommer til Norge til sommeren, var kveldens vert. Hun åpnet showet sitt segment med en rørende hyllest til Bryant og hans familie.

- Vi føler alle på en vill tristhet akkurat nå. Tidligere i dag mistet Los Angeles, USA, ja, hele verden, en helt. Vi står her bokstavelig talt med knuste hjerter i huset som Kobe Bryant bygde, sa hun, før Boyz II Men kom på scenen.

Sammen sang de en a cappella-versjon av «It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday». Det var mange våte øyne å skimte i salen under opptredenen.

Staples Center er Los Angeles Lakers hjemmebane. I taket henger trøyene til flere av klubbens største spillere, deriblant Bryants. Det ble bestemt at alle trøyene, utenom den avdøde spilleren sin, skulle dekkes til. Det var rettet en lyskaster mot den hele kvelden, for å hedre den falne stjerna.

LES OGSÅ: Avslører sin mørke hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer